2777
2789

يه پسرى بود ما هر چند ماه يبار ميومديم مغازش و هميشه ازش بستنى ميگرفتيم

من يه عادتى دارم اصلا به صورت كسى توجه نميكنم مگه اينكه ديگه مجبور باشم يه حرفيو تكرار كنم يا همچين چيزى به صورت طرف نگا ميكنم

بعد نگو ما چندساليه از اين طرف بستنى ميخريم اين كاملا سليقه منو ميدونست و از وقتى رفتيم اونجا چشمش رو من بود ينى زوم كرده بودا بعد لبخند هم ميزد برام ولى جالبش اينجاس من صورتشو بار اول بود ميديدم و اصلا يه چهره ايى نيود كه قبلا ديده باشمش

خلاصه با اينكه من مغازه اون پسره رو ٤ ٥ماه يبار ميرم ولى حس ميكنم امروز واقعا عشقو تو چشاى طرف ديدم و حسش كردم واقعا

نميدونم شايد خل شدم ولى پسره جز به جز سليقه خونواده منو ميدونست حتى ميدونست بابام اسپرسو دوبل ميخوره هميشه داداشم شكلات دوست داره

خلاصه كه چشماى پسره پر حرف بودو من برا بار اول عمق احساسات ينفرو تونستم ببينم🥲🥹😍

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخیی🥹😂

واى خيلى خوب بود تا حالا از نگاه كردناى ينفر انقد حس خوبى نگرفته بودم از اونموقع ذوق دارم🥹😭😍😂

خوب آره این احتمال هست...چرا عاشق نشه اخه...برو ببین چی میگه دیگه

من يكم مشكل ارتباطى دارم چون دوبار ازم سواستفاده كردن دوتا پسر متفاوت و ازاونموقع گارد دارم نسبت همه جنساى مذكر

الان كه راه افتاديم داريم ميريم ولى دفعه بعد اينجور باشه صددرصد ميپرسم ازش🥹🥲