2777
2789

تاپیک اول چند نفر آمدن خندیدن رفتن می‌دونم عجیبه ولی واقعی هستش می‌دونم خیلی درباره خانواده شوهرم تاپیک زدم بعضی وقتا هر روز زدم اما دورغ نمیگم لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم 

پدر شوهرم شمارشو تو هرچی کانال صیغهی گذاشته 

میریم خونش متوجه اضافه شدن یک زن تو خونه میشم که تو کمد قایم شده منتظره تا ما بریم بیاد بیرون 

رفتیم خونه پدر شوهرم شوهرم رفت تو اتاق تو کمد یک خانوم ۴۶ ساله رو دید زنه فرار کرد

همه چی از شوهرم شروع شد شوهرم برا پدر شوهرم لب تاب خرید پدر شوهرم تو گوگلش از اونا بود از همون موقع پدر شوهرم هوای شده مادر شوهرم شوهرمو لعنت میکنه چکار کنم

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی چیکار میخوای بکنی؟ چطور سنش رو ایتقدر دقیق میدونی؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

واااااااا

یک لپ تاپ خریده بنده خدا

از کجا می دونسته که قراره پدرش هوایی یشه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

هیچی چیکار میخوای بکنی؟ چطور سنش رو ایتقدر دقیق میدونی؟

پدر شوهرم گفت 

دست از سر خدا بردارید اگر قرار بود کاری کند تاریخ لبريز از جنایت نبود به عقل خودتان اعتماد کنید 

مادرشوهرن هیچی نگفت جرش نداد

مادر شوهرم پیر میخواد چکار کنه