2777
2789

شوهرم خیلی عصبی و فحاشی همیشه بلن  بلند داد میزنه فحش میده گاهی هم منو میزنه منو از ترس چن تا جیغ میزنم. میرم مسجد یا کوچه تا بچم یکم بازی کنه همه میدونن یه جوری نگام میکنن. اگه بپرسن چی بگم. غریبم تو این شهر. 

شاغلم ولی شرایط طلاق ندارم شوهرم خسیس و عصبیه یک دختر دارم یکی باردارم. بابام نمیزاره جدا شم. شوهرم میگه مهریه بگیری اسیرت میکنم میبرمت تو خونه منم نمیخام بخشم چون با بچه ها برم بچه خرج داره خب نفقه ها هم خیلی کمه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

تو دیگه الان شاغلی خودت 

چرا دیگه از بابایی نظر میپرسی ک رنج تو براش مهم نیس 

دیگهچرا دوباره باردار شدی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

چیکار می‌کنین با زندگی‌هاتون؟ شوهرت اینجوریه، دوباره بارداری؟ شاغلی ولی شرایط طلاق نداری؟ زن بالغی و بابات اجازه نمیده طلاق بگیری؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.