2777
2789
عنوان

بیاین برای کات بهت روحیه بدین

98 بازدید | 13 پست

قبلا عاشقم بود، دوساله باهمیم

یه ماهه خودش میگه کات کنیم و من اصرار میکنم باهم بمونیم

الان فهمیدم اگه بخوام بمونم باید خدمات جن سی هم بهش ارائه بدم(:💔 نمیخوام همچین موندنی رو 

میرم پی زندگیم تهش اینه که یه سال ناراحتی بکشم 

حداقل شرمنده شوهر آیندم نمیشم

چطوری وقتی نمیخوادت یه ماهه گفتی نه بمون توروخدا؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری وقتی نمیخوادت یه ماهه گفتی نه بمون توروخدا؟

خیلی یهویی تصمیم گرفت کات کنیم و من برام سخت بود یهویی کنار اومدن باهاش

ولی الان وضعیتم بهتره... منم امادگی جدایی رو دارم

خیلی یهویی تصمیم گرفت کات کنیم و من برام سخت بود یهویی کنار اومدن باهاشولی الان وضعیتم بهتره... منم ...

خداروشکر بهتری و کنار اومدی باهاش 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نه به این شدتالان میگه بیا خونه بگیریم...

چرا حرفاش تناقض داره 

هم میگه کات کنیم هم خدمات جنسی میخواد 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
چرا حرفاش تناقض داره هم میگه کات کنیم هم خدمات جنسی میخواد

من فکر کنم بد توضیح دادم...

هی میگفت کات کنیم 

الان چند روزه حرف کات رو نمیزنه ولی خیلی حرفای جنسی پیش میکشه

واقعا حال بهم زنه

من فکر کنم بد توضیح دادم...هی میگفت کات کنیم الان چند روزه حرف کات رو نمیزنه ولی خیلی حرفای جنسی پیش ...

ادم حسه بد میگیره 

احساس میکنه ابزار جنسیه وطرف فقط برا اون مسأله میخوادش

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ادم حسه بد میگیره احساس میکنه ابزار جنسیه وطرف فقط برا اون مسأله میخوادش

حالا درست نیست اینارو بگم... ولی بشدت اصرار داره به رابطه از پشت

میگم مریض میشم هزارتا عوارض داره

اصلا براش مهم نیست((((: 

به روش هم که میارم، میگم یعنی لذت برای تو اولویتش بالاتر از سلامتی منه؟ میگه نه صددرصد این طور نیست دیگه این بحث رو تموم کن کش نده

حالا درست نیست اینارو بگم... ولی بشدت اصرار داره به رابطه از پشتمیگم مریض میشم هزارتا عوارض دارهاصلا ...

درخواس دادم