2777
2789
اها ببخشید آخه من کنکوری ۹۸ بودم اصلا از این داستانا سر در نمیارم ، ولی ۴۰۵ میخوام کنکور بدم دوباره. ...

اتفاقا منم ۴۰۰بودم😄عزیزم باید امتحان های یازدهم و دوازدهم رو شرکت کنید همه رو،کنکور هم فقط تیر برگزار میشه...فرهنگیان افتاده اردیبهشت

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دارم سکته میکنم تراز کنکورم خیلی خوب شد ولی تراز سوابق ندادن ببینم چکار کردماگر شهر خودم در نیام ...

آره احتمالا بده امروز...تراز و نمرات نهایی چجورن؟

شما مشاور داشتین ؟آنلاین بود هزینه انصراف شهریه پرداز چقدر ؟؟

نه مشاور نداشتم اما دوستم کمک کرد.شما برای پردیس بخوای انصراف بدی باید ترم هایی که نخوندی هم مقداری براشون پول بدین...فکر می‌کنم پارسال ۴ ترم شد حدود۱۱۰

ریاضی و شیمی چ منبعایی داشتین و چطور خوندین؟

ریاضی خیلی حذفیات داشتم و فقط فیلم آریان و جزوه خودش که چندبار خوندمش...برای شیمی معلم نداشتم فقط کتاب درسی و جامع خیلی سبز...البته سوالات کنکور هم کار بشه عالی تر میشه

آره احتمالا بده امروز...تراز و نمرات نهایی چجورن؟

ترازم شد 11039

ارديبهشتم 10612

نمراتم اینجوریه 

زیست 19.25 

شیمی 19

فیزیک 20

ریاضی 19.75 

زبان 19.75 

دینی 19.75 

عربی 19

هویت20

فارسی 19.5