گریزان11 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 1488 عنوان خانمها لطفا ی لحظه بیاین تاپیک من ثواب داره 29 بازدید | 5 پست بچه ها من ۱۳هفتمه ی چند روزهببخشید عذر میخام ترشحات سبز کمرنگ دارم امروز یکم سوزش دارم فعلا نمیتونم برم پیش دکتر خودم شما تجربش و داشتین راهنمایی کنید خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔 1404/06/05 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گریزان11 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 1488 اگه ثوابش نوشته شد تا بریم اره عزیزم ثوابش رسید اینجا اکثرا دنبال تاپیک جنجالی هستن خیلی کم پیش میاد کسی سمت این مدل تاپیک بیاد خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔
gold_pineapple عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 920 اره عزیزم ثوابش رسید اینجا اکثرا دنبال تاپیک جنجالی هستن خیلی کم پیش میاد کسی سمت این مدل تاپیک بیاد سوالای اینجوری رو از چت جی پی تی بپرسی بهتر راهنماییت میکنهاینجا متاهلی که این اتفاق براش بیفته احتمال وجود داشتنش خیلی کمه
گریزان11 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 1488 سوالای اینجوری رو از چت جی پی تی بپرسی بهتر راهنماییت میکنهاینجا متاهلی که این اتفاق براش بیفته احتم ... مرسی گلم اتفاقا برنامش و دارم ولی یادم شده بود خیر ببینی خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔
gold_pineapple عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 920 مرسی گلم اتفاقا برنامش و دارم ولی یادم شده بود خیر ببینی خواهش میکنم❤️