2777
2789
عنوان

موقع خواب روحم انگار آزار میدن 😨

129 بازدید | 27 پست

دوستان از بچگی ااین مشکلو‌داشتم ب خواب ک‌میرم بعد جسمم نه ...حالتی ک روح بیرونه انگار کسی منو ازار میده من صدای نفسش رو‌میشنوم یکی دوبار لمس کرده دستای سردی داره ..احساس سنگینی دارم رو‌کل بدنم خفگی ..گاهی با دستاش انگار داره خفم‌میکنه من تقلا میکنم وباید ب خودم فشار وارد کنم ک ب خودم بیام ترس اون لحظم اینه نتونم ب خودم بیام انگار از جسمم فاصله گرفتم ...بعد ک چشماموبا فشار ‌باز میکنم همه اون چیزا تموم گاهی فقط یکبار در شب گاهی چند بار هی بیدار میشم و‌تکرار میشه بعضی موقع ها ایت الکرسی میخونم تا چشمام گرم میشه باز شروع میشه شام سنگین میگن ولی چ ربطی داره اونشب من اصلا شب نخوردم فقط چای خوردم ..شب هایی تنهام و اتاق تاریک باشه یا خانه خلوت بیشتر اینجوری میشم چ دردی چکار کنم میترسم بگم کسی مسخرم کنه ب کی مراجعه کنم‌😔😞

من بعضی وقتا اینجوری می شم می گن بختکه‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم، کتک هم میخورم

کلا طاق باز می خوابم یا تو خونه تنها بخوابم همینه.

غسل گردنت نباشه، همیشه پاک باش.

مذهبی نیستم به حجاب هم اعتقاد ندارم و روسری سر نمی کنم ولی این مورد رو رعایت می کنم، دعا و ذکر لاحول و لاقوه الا بالله

هیچ نیرو و قدرتی وجود ندارد مگر ازجانب خداوند.

بختک ..منم زیاد اینجور میشم ..وقتی بیدار میشی جات و عوض کن  وگرنه نمیتونی بیدار بشی همینجور اذیت میشی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بختک منظورته؟؟ یا احساس جنسی ام داری؟(ببخشید اینجوری میگم)

گاهی انگار میخاد باهام رابطه برقرار کنه من نمیزارم ولی بیشتر احساس میکنم کسی رومه داره خفم میکنه صدای نفسش رو‌میشنوم ولی نمیبنمش ب جسمم کار نداره انگار بعد دیگ روح میگن اون اذیت میشه

بختک ..منم زیاد اینجور میشم ..وقتی بیدار میشی جات و عوض کن وگرنه نمیتونی بیدار بشی همینجور اذیت میش ...

چند بار بلند میشم میخابم اب میخورم ایت الکرسی فایده نداره گاهی سمج ول نمیکنه

گاهی انگار میخاد باهام رابطه برقرار کنه من نمیزارم ولی بیشتر احساس میکنم کسی رومه داره خفم میکنه صدا ...

نمیترسونمت ولی اگه حس میکنی میخواد رابطه برقرار کنه، اون جن عاشقه 

یه جور انرژی خواره

اگه به تراپیستم مراجعه کنی درمان میشه

یا به عالم اگاه به علوم غریبه 

منم همینم، کتک هم میخورمکلا طاق باز می خوابم یا تو خونه تنها بخوابم همینه.غسل گردنت نباشه، همیشه پاک ...

اره ازارو‌اذیت حتی جنسی ب بدن لمس میکنه مخصوصا اتاق تاریک تنها باشم ب خودم ک میام بعد ایت الکرسی سورتمو با اب میشورم باز چشمم گرم میشه گاهی ممکنه نیاد باز ممکنه بیاد گاهی سمج ول کن نیست گلومو‌فشار میده خس خفگی ولی همه اینا ب جسم نیست ب بعد دیگ روحمه انگار نمیدونم چ‌دردی یکبار تا ۶ماه نشدم فک‌کردم خوب شدم باز شروع شد

نمیترسونمت ولی اگه حس میکنی میخواد رابطه برقرار کنه، اون جن عاشقه یه جور انرژی خوارهاگه به تراپیستم ...

اره جنسی هم باهام رابطه برقرار میکنه لمس میکنه خجالت میکشم بگم منم مقاومت چون باکره ام و ترس اینچیزا دارم دست سردی داره صدای نفس کشیدن حس میکنم ولی نمیبنمش

چند بار بلند میشم میخابم اب میخورم ایت الکرسی فایده نداره گاهی سمج ول نمیکنه

آره منم سوزن میزارم .چهار قل میخونم دعاشم گذاشتم زیر بالشت  ،سنجاق میزنم به لباسم بازم‌میاد..قشنگ به بدنم دست میزنه،وقتایی که شوهرم باشه متوجه میشه بیدارم میکنه ..گوشه ها نخواب ..وقتی تلاش کردی موفق شدی بیدار بشی کلا جات و کامل عوض کن ..به دعا اینا نیست ،سنگینیه میفته رو ماها ..نمیدونم شاید اینقد فکرمون درگیر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌