2777
2789
عنوان

همسرم مدام پیگیره برای کادو های عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 77 پست

حواست باشه. مامانت خیلی راحت میتونه زندگیتو خراب کنه. 

از الان با این کارش بذر کینه و دشمنی رو داره میکاره. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دقیقاًاااولی اهل منت گذاشتن نیست

منت رو الان نمیذارن بعدا میزاره

با مامانت حرف بزن کارش واقعا بد بود و انگاری به فکر تو نیست 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منو بگو واسه یه سبد برداشته بود بدو بدو کادو هارو سوا کرد ریخت داخلش . 🤣🤣 حتی یه تعارف هم نکرد که حالا تازه عروسی بیا یه تیکه شو بنداز . 

حالا خدایی من تو مجردی گوشواره و زنجیر با پلاک و یه دستبند داشتم. مامان بابامم دوتا النگو دادن بهم واسه عقد همونجا کردن دستم. خدا ازشون راضی باشه. حلقه و انگشتر نشون هم که شوهرم برام خرید. 

ولی رفتار اونا واسم یه جوری بود بعدم گفت ما طلاهارو بعد عروسی میدیم . ترسید من تو عقد قرار کنم

از کجا بیارم آخه ؟؟؟

از مامانت بگیر پول خودته حقته یعنی چی بهش اجازه دادی دویست سیصد میلیون رو سر پنجاه تومن برای خودش برداره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
از مامانت بگیر پول خودته حقته یعنی چی بهش اجازه دادی دویست سیصد میلیون رو سر پنجاه تومن برای خودش بر ...

خب میگه برات یخچال خریدم

بعدشم میگه خودت اصرار کردی شب یلدا بگیرم منم مجبور شدم

طفلکی طلاهای خودشم فروخت برای جهیزیه‌ام

کارو های سهم دامادو بگیر بهش بده اگه کادویی گیر خودت اومد بدش مامانت

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

چقدیاد عقد خودم افتادم دلت براخانوادت نسوزه کادوهارو پس بگیر براخودت طلا بخر بعدا شوهرت وخانوادش سرکوفت میزنن

منم کادوها پیش من بودن یهو مامانم شروع کرد خرج کردن وتغییردکوراسیون خونه خودش مادرشوهرم گفت کادوها براش بدین چیزی برا توجهازش نگو متلک انداخته ومنظور داشته ولی مادر من خودشوزدنفهمی فامیلای خودمم توگوشش خوندن بده جهاز اینم ازخداخواسته شروع کرد خرج کردنشون دیدم یکی دوبارشوهرم سراغشونو گرفت خانوادش سوال پرسیدن بازخداروشکر خودم عقلم رسید منظور دارن رفتم باحالت ناراحت گفتم مامان چندبارسراغ کادوهارو میگیرن درسته بهت میگن بده جهاز ولی برامن طعنه درست نکن همون فامیل خودم که بهت میگه ببربده جهاز همون خودش اینکارونکرد حالامیخوادمن سرکوفت بشنوم پولاهم خرج شده بود بردمش پیش یه آشنا اقساطی طلابرداشتم به خانواده شوهرم گفتم دادمشون طلا بازم مقداری ازشون مامانم برد 

خب میگه برات یخچال خریدمبعدشم میگه خودت اصرار کردی شب یلدا بگیرم منم مجبور شدم

اینکار از بی سیاست بودن مامانت میاد آدم کادویی که چشم دامادش بهشه و داماد طالبشه به عنوان خرجی که کرده برنمیداره

زندگیت خراب میشه بابت این موضوع 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کلا ۴۰ ، ۵۰ تومانولی فقط یه سکه اونا ۶۰ ، ۷۰ تومانه الان

هیچ ربطی نداره، 10تومنم خرج کرده باشه، خلاصه مراسم بامادرت بوده،، هرچی دراومده برای خانواده عروسه،،اگه جهازت کامله چیزی نگو،وگرنه بگو جهازتو کامل کنه که حرف نشنوی،،

واینکهههه به همسرت ربطی نداره،، بگو دست مادرمه، خودش گرفته و خودشم برداشته، خواهشاً پیگیرنباش،، برای جهازم هزینه کرد. 

تمام

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
هیچ ربطی نداره، 10تومنم خرج کرده باشه، خلاصه مراسم بامادرت بوده،، هرچی دراومده برای خانواده عروسه،،ا ...

وا یعنی چی

می‌خواست مراسم نگیره 

این رسم کجاست 

کل کادو ها چه عقد و چه عروسی برای عروس و داماد هست نه خانواده ها 

کادو های سر عقد یا جشن ازدواج باید نصف بشه بین عروس و داماد فرقی نداره کی چی داده یا از طرف خانواده داماد بوده یا عروس،طرف ما اینطوری رسمه

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...