2777
2789

خدایا شفا😐

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده شلوارت پاره بود ؟

مامانم داشت با تلفن حرف میزد داد و بیداد میکرد زنعموم اومد در خونه رو زد و مطمئنم همه حرفاشو شنید به اونم مربوط بوده الان اومده اینجا نشسته منم تو اتاقمم مامانمم سرخ شده از خجالت 

سه بار ترکیده🌝

شرف کی توئه ؟

کجا رفته ؟ 

بیشرف کی توئه ؟

کجا رفته ؟ 

و هرکدام کی بازمیگردن؟

۲ نمره

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
مامانم داشت با تلفن حرف میزد داد و بیداد میکرد زنعموم اومد در خونه رو زد و مطمئنم همه حرفاشو شنید به ...

عیب نداره شاید عبرت بشه دفعه بعدی اولا صداشو بلند نکنه تا بیرون خونه دوما دیگه غیبت و بدگویی نکنه

حرفی که خجالت میکشی جلوی طرف بگی یا غیبته یا تهمته یا بدگویی و عیب جویی

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
عیب نداره شاید عبرت بشه دفعه بعدی اولا صداشو بلند نکنه تا بیرون خونه دوما دیگه غیبت و بدگویی نکنهحرف ...

نه غیبت نبود ولی کلی میگمش انقد پشت گوشی داد نزن خیلی داد میزنه بخدا گاهی حرفیم بهش بزنی کلی بهت میپره بیا بچه بزرگ کن الان رفتن بهش گفتم برو تو افق محو شو

سه بار ترکیده🌝