2777
2789

قرص گین اپ خوردم 

خوبه ولی نباید قطع کنی 

جوانه گندمم همینطور 

حالا موندم معجون بوعلی بگیرم یا قرص گینگ فت

وزنم ۵۴قدم ۱۶۰😶میخام حداقل بشم ۶۰

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

استخون بندیت درشته یا ریزه ؟

ریزه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم لاغر نیستی هامن ۵۰ کیلو ام با قد ۱۷۸ ، یه کاربری اینجا بهم گفت تو که لاغر نیستی اون بیاد این ت ...

آره نیستم ولی خب دوسدارم یکم برم بالا باکلی زور زدن از ۵۰شه بودم ۵۷مریص شدم هفته پیش چهار کیلو آمدم پایین