2777
2789
عنوان

ضربه پا کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 38 پست
من خودم آسیب دیدگی ورزشی داشتم برادرمم همینطور این همون پاش ضرب خورده

بنظرت چنروز دک لنک میزنه دارم دق میکنم

دکتر عم گفتع عکس محدد اک تاشنبه بهتر نشد

عکس هم ضرر داره نمبدمنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون بخرم پس...دکتر گفت چیزی چرب نکن جذب پوست بچه میشهبنظرت چرب کنم پستخم مرغ محلی و زرد چوبه ...

نه چرب کردن اشکال نداره یکی مثل ماها که آسیب دیده میدونه  این شکستگی و از جا درفتگی و تاندونش نیست صددرصد همون ضرب دیده 

فامیلا شوهرمم با شوهرم فوتبال بازی میکنن یبار یکیشون پاش آسیب دیده بود گفتم روغن زیتون بزن خوب میشه بعدش خوب شده بود 

نه چرب کردن اشکال نداره یکی مثل ماها که آسیب دیده میدونه این شکستگی و از جا درفتگی و تاندونش نیست ص ...

روغن سیاه دانه زدم  چنباری دگ دکتر فهمید کفت نزن ولی میخرم میزنم زینون

بنظرت چنروز دک لنک میزنه دارم دق میکنمدکتر عم گفتع عکس محدد اک تاشنبه بهتر نشدعکس هم ضرر داره نمبدمن ...

خوب میشه بنظرم تا شنبه 

چون بچس سرعت خوب شدنشم زودتر 

من انگشتام شکسته 

تاندونم کشیده شده 

شکستگی پا و دست برادرم بوده 

حتی پلاتینی هم داریم نگرانش نباش چیزیش نیست 

خوب میشه بنظرم تا شنبه چون بچس سرعت خوب شدنشم زودتر من انگشتام شکسته تاندونم کشیده شده شکستگی پا و د ...

دکترگفت نزار راه برع ولی بچه سه سالشع همینقدرم گوش میکنه جاشکرش بابقیع ولی بازم یهو بچم خسته میشه پامیشه

روغن سیاه دانه زدم چنباری دگ دکتر فهمید کفت نزن ولی میخرم میزنم زینون

سیاه دانه امتحان نکردم حقیقت  تاحالا همون زیتون 

مورت و تخم مرغ و نمک هم مادر بزرگای قدیم میزدن برای ضربه دیدگی و پا و دستی که تازه از آتل درامده و درد داره 

مورت از عطاری باید بخری فقط نمیدونم برای بچه میشه استفاده کرد یانه 

مورت چیه.... میپرسم

ینوع گیاه که با تخم مرغ قاطی میکنن میزارن روی آسیب دیدگی پا و دست و کلا هرجا که استخون آسیب دیده یا ضربه دیده 

ولی چون بچس باید حتما سوال کنی برای همون روغن زیتون اول گفتم چون نمیدونم برای بچه میشه یانه حتما باید بپرسی 

اینم خیلی عالیه شاید شب بزاری صبح بلند بشه دیگ اصلا لنگ نزنه