2777
2789

چه وقته که زنداییم جلو بابام عشوه خری که میاد آیا تا وقتی جمع زنونه اس شال سرشه بابام که میاد شالو میندازه دوز گردنش یا اینکه میره قشنگ دقیقا زیر پای بابام میشینه با اینکه کلی جا هست 

بعد الان خواب دیدم من رو مبل نشستم زنداییم و بابام جلو مبل تیکه دادن بابا هی باگوشیش ور میره اینم هی با عشوه گوشی رو از دست بابام میکشه بعد به بابام میگه موهام و رنگ کردم خلاصه من پامیشم میرم تو آشپزخونه به مامانم میگه من اینو میکشم مامانم  میگه وایسا ببینیم تا کجا میرن هیچی نگو 

میام دوباره میشینم که میبینم بابا دستشو انداخته دور شونه زنداییم که منم پامیشم میکم نه دیگع وایسادنی نیست میگیرم زنداییم و هم میزنم هم فوشش میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا باید یه چیزی بگم خواب های ما خواب پیغمبر و امام نیست که حتما تعبیر داشته باشه خوب ما ناشی از مسایل روزمره هست هنیشه تعبیر نداره اصلا علمی به اسم تعبیر نداریم همه دکون و مغازه هستن عاقل باش

بحدا یه نفر گفت داره اتفاقایی میافته گریم‌ گرفته

این حرفها چیه دختر یه صدقه بزار کنار یا انلاین پرداخت کن دنبال این چرندیات نباش علم فقط مال خدا و بندهای خوبشه که مطمعنا اینجا نیستن و برای هرکسی انجام نمیدن