2777
2789

ما پارکینگمون سربالایی تند و چون ماشین پارک میکنن کنار خونمون دید نداره و خطر تصادف موفع خروج پارکینگ خیلی زیاده

به همسرم گفتم روبرو خونمون اینه گوژ بخریم بزاریم میگه میدزدن

من هر سری با کلی استرس ماشینمو در میارم

یبارم نزدیک بود یه راننده تاکسی بزنم شانس اورم سریع زدم رو ترمز از راننده هم عذرخواهی کردم ولی طرف عصبی بود کم مونده بود منو بزنه از طرفی تصادفم کنی مقصر خودتی چون از فرغی اومدی اصلی

کوچمونم ماشینا با سرعت رد میشن

تروخدا راهکار بدید 😩

ایا واقعا میدزدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سرعت خیلی زیادم نمیام معمولی

قبلش چندتا بوق بزن میخوای بیای بیرون 

اگه میدونی ممکنه تصادف کنی میتونی اگرم میترسی از کسی کمک بگیری وایسه جلو در بهت بگه 

نگهبان نداره ساختمونتون 

با سرعت خیلی زیادم نمیام معمولی

توی کلاس رانندگی میگفتن جایی که دید ندارید ابتدا سر ماشین رو وارد کنید تا بقیه تورو ببینن، بعد اروم بیا تا خودت دید پیدا کنی، آینه ساده هم ممکنه بهتون دید خوبی بده حالا نمیدونم زاویه چجوریه گاهی باید دوتا روبرو هم بزنید یجوری میشه درست کرد که هزینه کمی داشته باشه