2777
2789

سلام 

دوستان من معده درد الان نزدیک دو روزه دارم جوریکا وقتی چیزای گرم میخورم بهتر میشه یعنی مثل نبات داغ ولی وقتی میام ی دارو میخورم یا چیزای سرد معده دردم شروع میشه .

و چیزای گرم نهایت چند ساعت آرومم میکنن 

تو رو خدا اگر چیزی میدونین بگین 

آنچه با صبر بدست آید همیشه زیبا خواهد بود

برای درمان معده‌درد، مصرف غذاها و نوشیدنی‌های ملایم مانند موز، نان تست، برنج، چای زنجبیل، بابونه و ماست پروبیوتیک مفید است. استفاده از کمپرس گرم روی شکم، نوشیدن مایعات شفاف و اجتناب از غذاهای تند، چرب و الکل نیز می‌تواند به تسکین درد کمک کند. در صورت تداوم یا شدید شدن درد، مراجعه به پزشک ضروری است.

• 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق نعنا ۳۰۰ سیس سی با دو قاشق بارهنگ میجوشونی ده دقیقه 

یکم عسل یا شیره خرما آخر بهش اضاف کنی قبل خواب بخور

اگر بهتر شدی تا سه فتنه ادامه بده 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

سلام عزیزم عسل بخور چون گرمیه واسه معده خوبه هم میتونی خالی بخوری هم با اب جوش بعد برو داروخونه یه قرص هست اسمش سروپرمنیته و گیاهیه و از این ژله ای هاس اسمشو بگی بهت میدن واسه معده درد خوبه

دوستان زیاد گفتن عرق نعناع

ولی دردش از رفلاکس باشه نعناع خیلییی بدترش میکنه

پاشو اولا برو دکتر

بهت پنتوپرازول اینا توی سرم میزنن دردت میخوابه

بعدم بهت دارو میدن

اگر خواستی امپرازول بخری ناشتا صبح بخوری

امپرازول ساده نخر

اِزونیوم ۴۰ بخر

بری متخصص همینو میده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥