دوستان من معده درد الان نزدیک دو روزه دارم جوریکا وقتی چیزای گرم میخورم بهتر میشه یعنی مثل نبات داغ ولی وقتی میام ی دارو میخورم یا چیزای سرد معده دردم شروع میشه .
برای درمان معدهدرد، مصرف غذاها و نوشیدنیهای ملایم مانند موز، نان تست، برنج، چای زنجبیل، بابونه و ماست پروبیوتیک مفید است. استفاده از کمپرس گرم روی شکم، نوشیدن مایعات شفاف و اجتناب از غذاهای تند، چرب و الکل نیز میتواند به تسکین درد کمک کند. در صورت تداوم یا شدید شدن درد، مراجعه به پزشک ضروری است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عرق نعنا ۳۰۰ سیس سی با دو قاشق بارهنگ میجوشونی ده دقیقه
یکم عسل یا شیره خرما آخر بهش اضاف کنی قبل خواب بخور
اگر بهتر شدی تا سه فتنه ادامه بده
چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙 مامان آینده علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅
سلام عزیزم عسل بخور چون گرمیه واسه معده خوبه هم میتونی خالی بخوری هم با اب جوش بعد برو داروخونه یه قرص هست اسمش سروپرمنیته و گیاهیه و از این ژله ای هاس اسمشو بگی بهت میدن واسه معده درد خوبه