2777
2789

بازنشسته شده و کل تایمش آزاده 

اما نه سراغ کار جدید میره نه تو خونه کنار خانمش میمونه 

همش به بهونه های الکی میره بیرون ...بازار و...

اصن تو خونه نمیمونه انگار خونه خار داره 

از صبح تا ظهر همینه 

ظهرم میخوابه تا عصر 

دوباره از شب تا عصر بیرونه 

و اولویت اولش هم مادرشه ...همش واسه مادرش میوه و....میخره ولی برا خانمش دلسوزی نمیکنه

بی خیال و بی فکره

بعد از این همه سال هنوز قلق رفتار و اخلاق آقا دستت نیومده.. دیگه نمیاد!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

میزنم لهش میکنم 

یعنی چی خونه نمیمونه 😑😐

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از این همه سال هنوز قلق رفتار و اخلاق آقا دستت نیومده.. دیگه نمیاد!

چرا همیشه خانما رو مقصر میدونید ؟

آقا وقتی به خوبی و بدی بهش میگن و درست نمیشه چیکار میشه کرد؟

بعدم اینا رفتارای بابامه ک مادر بیچاره ام همش حرص میخوره من مجردم

هیچی کارهامو باهاش تنظیم میکنم که منم برم ....صبح تا ظهر که از خدامه بره ولی از عصر هرکجا که رفت منم ...

پس کارای خونه و بچه ها چی ؟

اینم اضاف کنم کلا بی دلیل دوست نداره زنش همراش باشه مثلا حتی خونه مادر خودش اغلب دلش میخواد تنهایی برا

پس کارای خونه و بچه ها چی ؟اینم اضاف کنم کلا بی دلیل دوست نداره زنش همراش باشه مثلا حتی خونه مادر خو ...

کارای خونه را صبح میکنم بیشترشو و عصر هم شامم را میذارم بار و میرم ....

من بچه ندارم عزیزم 

ببین مثلا یوقت دیدی واسه مادرش چیز خریده، بگو افرین چه اولاد خوبی هستی کاش بچه های ما هم برا ما همین باشن 

گاهی مردها فکر میکنن همه باهاشون رفیقن جز زنشون 

و باید این سوءتفاهوماتو غیرمستقیم برطرف کرد 

اگه فضای خونه رو پر از آرامش ببینن، دیگه دائم خونس 

شما شاد باش بخودت برس، چای بریز با بیسکویت و کیک ببر باهم بخورید و از اینجور کارها باور کن دیگه خونه رو ول نمیکنه 

چرا همیشه خانما رو مقصر میدونید ؟آقا وقتی به خوبی و بدی بهش میگن و درست نمیشه چیکار میشه کرد؟بعدم ای ...

آروم باش خواهر 

من نگفتم خانوم مقصره 

گفتم آقایی که میگید بازنشسته شده حتما خیلی ساله که متاهله و طی این سالها بالاخره قلق رفتاریش باید تو دست خانوم باشه..وقتی نشده پس دیگه درست نمیشه! 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

ببین مثلا یوقت دیدی واسه مادرش چیز خریده، بگو افرین چه اولاد خوبی هستی کاش بچه های ما هم برا ما همین ...

این مشکلات مامان و بابامه عزیزم 

خودم مجردم 

اتفاقا مامانم بابامو تشویق کرد حتی خوده مامانم غذا درست میکرد میگف ببر واسه مادرت 

ولی بابام دیگه از اون موقع به بعد خیییییلی زیاده روی کرد 

جوری که مادرش رو به همه ترجیح میده 

مامان منم دیگه نه غذا درست کرد نه چیزی 

خوبه که تو خونه نمیمونهبابای من تو خونه اس فقط غروب میره بیرون دائم با مامانم دعوا میکنن. اگه گوش می ...

بابای منم خونه میاد همش دعواعه اگرم‌نباشه بی محلی مامانم

چون میره بیرون الکی میگرده بعد مثلا وسایل یا مواد غذایی رو دیر میاره خونه 

نهار و شاممون دیر میشه و مامانم کلی حرص میخوره 

این مشکلات مامان و بابامه عزیزم خودم مجردم اتفاقا مامانم بابامو تشویق کرد حتی خوده مامانم غذا درست م ...

آهان معذرت گلم 

آره بعضی چیزا رو مردها کلا اثر عکس داره 

باید قلقشو پیدا کرد، یه مشاور برید با مامان قطعا راهکارای خوبی میدن 

آروم باش خواهر من نگفتم خانوم مقصره گفتم آقایی که میگید بازنشسته شده حتما خیلی ساله که متاهله و طی ا ...

عزیزدلم شما معتقدین فقط باید قلق مرد رو بدست بیاری 

در حالی که اینجوری نیست  وقتی دونفر کلی اختلاف نظر دارن و مرد اشتباهاتش رو نمیپذیره چیکار میشه کرد

اگه به همین راحتی بود که همه خانما با شوهرشون خوب بودن هیچکس طلاق نمیگرفت

حتی اگه به قلق هم باشه،

پدر من قلقلش مادرشه فقط بخاطر اون خوشحال میشه

مامانم از این راه وارد شد کلی به مادرشوهرش محبت کرد 

مادربزرگمم ی آدم بی ظرفیته که هر وقت مادرم محبت میکنه اعصابشو بهم میریزه