صبح تا شب کار کن آشپزی لباس بشور تمام زندگی به دست من میچرخه مهمون میاد تمام کارا خونه آشپزی با منه من چی غلطی بکنم بخدا سه روز رفتم حموم هنوز نرسیدم موهام شونه کنم مادرم قرض اعصاب میخوره یه مدت مریض بود بعد چند جا بردیم دکتر گفته هیچ مشکی نداره من چیکار کنم چهار ماه افتاده فقط زیر لاف هست لعنت به این زندگی گناه من چیه خسته شدم یه دقیقه نمیتوانم بشینم 😭😭
هراحمقی بهت میگه دوسست دارم دوست داشتن اونیه که بهت ثابت کنه بعدداش دوست دارمارو باور کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حداشاهده یه خواهرشوهر دارم وقتی میاد خونه مادرش مادرش اصلا اجازه نمیده یه طرف جابه جا کنه میگه تو یه ذره غذا میخوری میخوای ظرفای خونه ی منم بشوری اومدی استراحت کنی خونه ی من نه بشوری بسابی
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین