2777
2789
عنوان

آخه من چرا جور زندگی مامانمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 56 پست
امان از دست مادرای تنبل مامان من پنجاه سالشه انتطار داره من که شاغلم دانشجوم و خب زندگی متاهل خودم ر ...

ععیی دارم ممیرم

هراحمقی بهت میگه دوسست دارم دوست داشتن اونیه که بهت ثابت کنه  بعدداش دوست دارمارو باور کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید توی خونه چند نفرید کلا و قبل از اینکه مامانت مریض بشه کی تمام این کارها رو انجام میداد؟

باهم دیگه منو مامانم بیشتر شو من انجام میدادم

هراحمقی بهت میگه دوسست دارم دوست داشتن اونیه که بهت ثابت کنه  بعدداش دوست دارمارو باور کن

کاراشو انجام نده هیچکاری نکن.تا مجبور شه پاشه.نمیشه که مسئولیت قبول کنی بعد خودتو بزنی به اون راه.

از آدمای بی مسئولیت متنفررررم.اولیشم مادر خودم.

خودشون زندگی کردن بلد نیستن زندگیه بقیه رو هم به گند میکشن

کاربر خانم هستم.

ععیی دارم ممیرم

حداشاهده یه خواهرشوهر دارم وقتی میاد خونه مادرش مادرش اصلا اجازه نمیده یه طرف جابه جا کنه میگه تو یه ذره غذا میخوری میخوای ظرفای خونه ی منم بشوری اومدی استراحت کنی خونه ی من نه بشوری بسابی

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
حداشاهده یه خواهرشوهر دارم وقتی میاد خونه مادرش مادرش اصلا اجازه نمیده یه طرف جابه جا کنه میگه تو یه ...

خوشبحالش من اگه واسه مامانم جونمم فدا کنم قدر نمیدونه

نمیدونم میگم برو فلان کار کن میگه تو امروز انجام بده فردا من انجام میدم همش همین میگه

بگو وظیفه من نیست که انجام بدم 

کمک کردن خوبه ها ولی تو زندگی خودتو داری

اگه مادرت بیمار بود هم یه چیزی ولی سالمه کسی هم که ازدواج میکنه میدونه قراره مسئولیت هایی داشته باشه...

کاراشو انجام نده هیچکاری نکن.تا مجبور شه پاشه.نمیشه که مسئولیت قبول کنی بعد خودتو بزنی به اون راه.از ...

درسته 

بگو وظیفه من نیست که انجام بدم کمک کردن خوبه ها ولی تو زندگی خودتو داری اگه مادرت بیمار بود هم یه چی ...

درسته میگم حرف گوش نمیده منم مجبورم تمام کارو بکنم

بگو وظیفه من نیست که انجام بدم کمک کردن خوبه ها ولی تو زندگی خودتو داری اگه مادرت بیمار بود هم یه چی ...

زندگی برام نمونده دستام شده مثل یه زن چهل ساله

پس مامانت خسته است پاشو برو بیرون همش تو خونه ای اونم ببینه نیستی پامیشه کاراش رو میکنهمنم میبینم بر ...

نه فقط زیر لاف هست خوابم نیست