2777
2789
عنوان

چهار ماهمه بچمو از دیروز حس نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 58 پست
گفتم شوهرت اومد برو دیگتکون اونجوری نه ولی در حد نبض میفهمن همین

بستگی به جفت داره اگر خلفی باشه متوجه میشن جفت قدامی خیلی دیر و سخت تکونای بچه فهمیده میشه

در کل شنیدم همه میگن از ۲۷ هفته تکون بچه مهمه 

خواهش میکنم عزیزمتو هفته ی شما اگر گرفتگی و درد داشتی یا عفونت و خارش داشتی آبریزش مشکوک و.. اینا با ...

نه خداروشکر ندارم . اره خوندم اونارو هیچکدوم ندارم .فقط نگرانیم سر این بود شکمم شل شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جفت داره اگر خلفی باشه متوجه میشن جفت قدامی خیلی دیر و سخت تکونای بچه فهمیده میشهدر کل شنید ...

نه اینجوری نیست 

تکون مهم هست ولی نه اونجوری ک نباشه تو 18هفته بگی چیزی شده

ولی مادری ک انقد فکرش درگیر تنها راهش اینه بره دکتر 

حالا صبر کنه شوهرش بیاد 

وگرنه اینکه حرف دیگران با تمسخر ریپلای کنی وقتی نمیدونی اون کاربر هم حد شما تجربه ممکنه داشته چه بسا بیش‌تر کار درستی نیست

اره خداروشکر خوب بود ولی از اول بارداری همیشه نگران بودم . الانم میگم چرا دیگه شکمم سفت نمیشه

منم باردارم یعنی از همون روز اول هم خودم رو خسته کردم هم شوهرم رو هر روز یه حرفی میزنم منم وارد ماه چهارم شدم اصلا تکون نمیخوره باور نمی کنی همیشه دستم رو شکمم میگه اصلا نیست چرا تکون نمیخوره  الانم دو روزه کل بدنم پراز دونه های قرمز شده نمیدونم این دیگه از کجا اومده دو هفته دیگه آنومالی دارم 

منم باردارم یعنی از همون روز اول هم خودم رو خسته کردم هم شوهرم رو هر روز یه حرفی میزنم منم وارد ماه ...

منم همینطوری ام شوهرم کلافه شده از بس نگران بودم . منم همش دستمو میذارم رو شکم دنبالش میگردم . ان شاءالله که بسلامتی بری . دونه ها شاید به خاطر گرمی بدنته 

منم همینطوری ام شوهرم کلافه شده از بس نگران بودم . منم همش دستمو میذارم رو شکم دنبالش میگردم . ان شا ...

ممنون عزیزم انشالله خدا خودش نی نی سالمی بهمون بده  

نه اینجوری نیست تکون مهم هست ولی نه اونجوری ک نباشه تو 18هفته بگی چیزی شدهولی مادری ک انقد فکرش درگی ...

منکه شما رو مسخره نکردم😐

این آبی هم که گفتم در حدی نیست، چون خودم نگران بودم به متخصص زنان گفتم حدودا همون ۱۸ هفته اون برای اینکه استرس نگیرم دقیقا همين جلمه رو بهم گفت

اتفاق بد برای هرکسی ممکنه بیوفته ولی تو بارداری مادر خیلی حساس میشه نسبت به همه چیز باید آرومش کرد هر دقیقه دکتر رفتن هم نیازی نیست

منکه شما رو مسخره نکردم😐این آبی هم که گفتم در حدی نیست، چون خودم نگران بودم به متخصص زنان گفتم حدود ...

متخصص زنان ک ب شما گفته آبی نیست عین زنای نی نی سایت ک نسخه الکی می‌پیچن بوده