2777
2789
عنوان

بااین ادم ازدواج کنم یا نه

160 بازدید | 12 پست

اول شرایط خودمو بگم من ۲۷سالمه شاغلم تهران زندگی میکنم و اصالتا ترکم با پسری اشنا شدم که تکاور نیرو دریایی ترک قشقایی شیراز خانوادشم تو شهرستان زندگی میکنن و خودش تو بندرعباس سال دیگه میتونه بیاد تهران

خیلی پسر اقا و خوبیه خیلی باجنمه خیلی ب خانوادش احترام میذاره و….ولی مشکلم اینکه چهرش خیلی معمولیه قد و هیکلش خوبه  

خانوادش ادمای ساده و خوبین فقط مشکلم اینکه وضع مالی خانوادش از ما پایینتر ولی خودش خوبه بااینکه ۲۸سالشه ولی از بچگی کار کرده و پس انداز داره خیلی حواسش بهم هست و مرد زندگیه 

بعد میترسم مثلا تو عقد و عروسی فامیلاش و ببینم هنگ کنم مثلا بی کلاس باشن و….

ب نظرتون چ کنم؟؟

بعد بهش گفتم فامیلاتون لباس محلی میپوشن تو عروسی گفت خانم ها اره ولی مردا نه گفتم عروسی ماهم ک تهران میپوشن گفت نمیدونم اره احتمالا ولی همشون نمیان تهران شاید درجه یکا بیان میگم ب خاطر لباس محلیشون خجالت نمیکشم تو عروسی یعنی؟

نظرتون چیه کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا وقتی به ازدواج فکر میکنید اونم تو این شرایط اقتصادی و اجتماعی که جامعمون داره معیارهاتون رو عقلانی تر انتخاب کنید، 

خودت میگی همه چی طرف مقابل خوبه، بعد بخاطر یه چند ساعت جشن و فامیلی که شاید سال به سال هم نبینی میخوای بگی نه ؟! تا زمانی که این طرز تفکر رو داری با این شخص حتی اگر بهترین مرد هم باشه احساس خوشبختی نمیکنی

خواهشا وقتی به ازدواج فکر میکنید اونم تو این شرایط اقتصادی و اجتماعی که جامعمون داره معیارهاتون رو ع ...

نه فقط به خاطر این

میترسم خانوادش و فامیلاش خیلی بی کلاس باشن

لباس محلی ترکهای قشقایی خیلی قشنگه و خیلی گرون علاوه بر اون رو لباسهاشون طلاهم حتما باید باشه طلاها هم حتما سنگین یعنی با ی سنجاق یکی از مهمونا فک کنم ماشین باباتو بتونن بخرن در این حد

ترکهای قشقایی من از نزدیک باهاشون بودم عروسی میگیرن مثلا پنج هزار نفر میاد عروسی پذیرایی هم خوبه همه اشم رقص و اهنگ و ...

بعد کادوها ک میدن همه سنگین مثلا من یادمه پسر عمه ام برای عروسی داداشش پنجاه ملیون وام‌گرفت هدیه داد اونموقع پژو پارس سی و پنج تومن بود

دختر همه چیزش با شوهره حتی داماد باید شیربها بده جهیزیه هم خودش بخره ب سلیقه عروس خونه و ماشین و طلا هم زیاد بده جشن هم از خاستگاری تاااا اخر همه جشنهای سنگین با داماده

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟