میره مدرسه به شوهر من میگه بره دنبالش اونم از سرکار شوهر من خیلی دوره اعصابم خیلی خورده مارو ساده گیر آورده چند سال پیشم همش زنگ میزد شوهر من بره دنبالش با اینکه خودش شوهر داره شما بودین به شوهرتون چی میگفتین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما در کل مقصر همسرته اگر مشکل داره خب بگه نمیتونم عمو جان شماهم میتونی ناراحتیتو عنوان کنی یا تو همون تایم همسرتو مشغول کنی یا ماشین ازش بگیری چند بار مجبور شه بگه نه
وقتی شوهرت راضی هست و چیزی نمیگه باید شوهرت رو باید مخالفت کنه یا خودت چیزی بگی.
یا شما چندبار زنگ بزنی برادر شوهرت گ بگی فلان کار رو بکن، یعنی هر روز که شوهرت برادر زاده رو میاره شما هم یه کار بدی برادر شوهر که اگه انجام نداد به جاری بگی آره شوهرت فلان کار رو نکرد
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی