2777
2789

با این که کراش چند ساله ام بود و الان محرم شدیم ولی جدا می شم ازش

ما یه محرمیت داشتم و فامیل هاشون جز داییش خبر ندارن و خودمونی بودیم الان چند ماه گذشته هی می گه کی عقد کنیم کی بله برون بزرگ بگیریم بعد دیگه چیزی نمی گه دوباره می پرسه تاریخ حدودی تعیین می کنه و باز بعدش خبری نمی شه....منم نمی خوام زیاد اصرار کنم برای عقد فکر کنه خبریه.....با خانواده ام‌قهرن یه جورایی نمی شه بگم‌بابام بگه بیا تکلیف روشن کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین موارد حتی اگه قهرهم باشن خانواده هاباید تصمیم بگیرن سرچی قهرن؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

این الان بادخانوادت قهره بد میخواد دخترشونو بگیره چطوریه بابای ادم تو ازدواج خیلی نقش داره من موقع ازدواجم بابام شوهرم دوماه عقد عقب انداخت فیتیله پیچش کرد اخرم سر عقد مهریه رو عوض کرد دو برابر  تمام حقوقم گرفت از شوهرم 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

این الان بادخانوادت قهره بد میخواد دخترشونو بگیره چطوریه بابای ادم تو ازدواج خیلی نقش داره من موقع ا ...

بابام گفت اختلاف سنی ۱۵ ساله من فکر می کردم ده ساله بهش بر خورد

پرنسس هم که هست. از الان سر یه حرف قهر کرده؟ مطمینی میخوای باهاش ازدواج کنی؟ حرف یه روز دو روز نیستا. یه عمره. الان تو این مرحله باید نشانه ها رو جدی بگیری

خوب به نظرم این ازدواج اصلا به صلاحت نیست پدرت پشتوانه اته من همسرم ازم چند ماه کوچیک تره پدرم قبول نمیکرد باهاش حرف زدم با هم تراپی رفتیم قبول کرد شمام به نظرم پدر داری برای چی دنبال یه پدر اضافه ای من و پدرم اختلاف سنیمون ۲۰ ساله چون تو سن کم ازدواج کرده یعنی شما دقیقا داری با یکی ازدواج میکنی که پنج سال بزرگتر بود همسن پدرت میشد مگه پسرای جوون ترگل مرگل چشونه مرد جوون جوونت میکنه به خدا عمه شوهرم ازدواج کرده همسرش ۷ سال کوچیک تره الان از پارسال تاحالا ۱۰ سال جوون تر شده عمه شوهرم به خدا مرد پیر و سن بالا خستت میکنه دیدم که میگم

در گنگ ترین حالت زندگیمم