2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتشون کنه منم دختراولمه واقعا خیلی سخت میگذره

واقعا الانم که سقط شده میگن که راحت شدی میخاستی چیکار ،دیگه نمیگن من چه بدبختی کشیدم ده کیلو تو بارداریم کم کردم بخدا از بس شبا تا صبح بس بالا می‌آوردم سقطش دیگه به کنار چقد بدبختی کشیدم روحیم خراب شد داغون شدم بعدم با پرویی تمام میگن راحت شدی 😐🥲

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

واقعا الانم که سقط شده میگن که راحت شدی میخاستی چیکار ،دیگه نمیگن من چه بدبختی کشیدم ده کیلو تو بارد ...

احتمالا اونم دختر بود بعدیو رژیم یا زیر نظر دکتر برو درکل ولی میخوردنت اگه دختر بود باز بنظرم خدا بهت رحم کرد

احتمالا اونم دختر بود بعدیو رژیم یا زیر نظر دکتر برو درکل ولی میخوردنت اگه دختر بود باز بنظرم خدا به ...

درسته ولی ویارم خیلی فرق داشت از سر دخترام شیرینی میخوردم این یکی فقط ترشی بازم حالا این هم یه درصده، آره واقعا اگه دختر میشد با این ظالما بدبخت میشدم 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

درسته ولی ویارم خیلی فرق داشت از سر دخترام شیرینی میخوردم این یکی فقط ترشی بازم حالا این هم یه درصده ...

ویار فرق کنه احتمالا جنسیت یکی هست اگه باردار شدی حتما ۸ هفته ازمایش خون بده

سلام عزیزم 😍😍😍😍😍مبارک باشه میشه حالا که بارداری برای منم دعا کنی باردار شم 

ان شاء الله گل بهشتیتو بسلامتی بغل بگیری 

میشه یه سر بیای تاپیکم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

میشه لطفاً هرکس نمازشب میخونه منم دعا کنه

اگه دوشت داشتی ممنون میشم یه سر به تاپیک اخرم بزنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

شما چند هفته این خودتون این آزمایش دادین؟

من ناخواسته باردار شدم در حالیکه میخواستم برم زیر نظر دکتر برای رژیم پسر دیگه اینقدر حالم بد بود فراموش کردم بدم چون تو فکر جنسیت دیگه نبودم وگرنه حیف دختر که تو خانواده های بی فرهنگ ما دنیا بیاد سقط میکردم

از ته دلم ده تا صلوات برات فرستادم و دعا کردم  که بچت سالم باشه و پسر باشه 

تو هم برام دعا کن که بارداری و دعات براورده میشه ان شاءالله

🌺إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين🌺