2777
2789

هیچکس تماما زشت و خیلی زشت نیست 

هر کسی یه عیبی داره و هر کس به چشم یک نفر خوشگله 

اگه یکی بهتون گفت زشت ناراحت نشید نظر اون دلیل بر زشتی شما نیست و حتی یکی بهتون گفت خوشگل هم شما زیاد خوشحال نشین چون بازم نظر فرد تاثیری نداره 

جون شما اصالتین و باید خودتون رو بپذیرین که زیبایین 

تو خودتی و از بودنت لذت میبری 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من حیلی خوشکل دیدم اینکه ندیدی مشکل خودته. واقعا دختره هیچ مشکلی نداشت

من ی دختره رو مشهد دیدم بخدا عروسک بووود نمیشد چشم ازش بر داشت محو صورت و موهاش بودم خدا بعضی ها رو نقاشی کرده 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
گفتم ک ... انگار شما اطرافت ندیدی ! البته منم ک میگم دیدم شاید دو سه نفر . واقعا نقاشی خدا بودن از ز ...

عزیزم منم فرد زیاد خوشگل دیدم 

و این دلیل بر این نیست که اون فرد از نظر همه خوشگله 

شاید همین که شما میگی از نظر خیلی ها کاملا معمولی باشه

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

سلام بله

زیبایی نازیبایی مطلق نداریم  و هر کسی درصدی ازش دارن یکی بیشتر یکی کمتر

اما اینم هست الان من به یکی میگم والای چقدر خوشگله ولی شما میبینی میگی رشته 

یا عکس شما میگی چقدر زیباست اما همون فرد در چشم من یا یکی دیگه اصلا زیبا نیست.

و به نظرم این یکی از نقاط مثبت این جهان و خلقت هست که سلایق فرق می‌کنه.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
عزیزم منم فرد زیاد خوشگل دیدم و این دلیل بر این نیست که اون فرد از نظر همه خوشگله شاید همین که شما م ...

معمولی با خوشکل خیلی فرق داره . چشمای آهویی لب و بینی زیبا . هیکل عالی موها خرمایی و خدش حالت و ... نشونه زیباییه نه معمولی . نمیدونم چرا در مقابلش گارد میگیرید . من نگفتم منم ! و اینم ک میگم دو الی سه نفر دیدم تو عمرم به این زیبایی . بقیه خب معموای ان واقعا

من ی دختره رو مشهد دیدم بخدا عروسک بووود نمیشد چشم ازش بر داشت محو صورت و موهاش بودم خدا بعضی ها رو ...

آره دقیقا . یکی همسایمون بود . دختره هلو بود ینی . چشمشو برمیگردوند نگات کنه اصلا محو چشماش و نگاش میشدی زیبایی و لوندی و جذابیت رو خدا یکجا بهش داده بود . یکی هم یه دختره اهل سنت بود خییییلی خوشکل بود . خواهر منکه به عالم و ادم ایراد میگیره اینو دید اصلا حرفی نزد فقط گف خب اره خوشکله ! ینی واقعا اینا نقاشی خدا هستن .