2777
2789

ولی نمی‌فهمم سر چی؟ میخواست به جپاب چه سوالی برسه. تعریف میکنم شما بگید 

من نسبتا مذهبی ام اما نامزدم زیاد نه در کل اختلاف اندکی در عقاید که داریم با هم سازگار بودیم جفتمون تا حدی منعطف بودیم بیشتر همسرم البته. بعد من خانواده ام هم خیلی مذهبی ترن. پریشب میگفت میخوام مراسم عروسی رو تو باغ فلان (که بسیار هم باغ گرونی هست) بگیرم که مختلط هم باشه به مهمونامون هم بیشتر خوش بگذره. 

من جا خوردم قشنگ! بهش گفتم واقعا نشدنیه، تو حرفاش یه بار دیگه هم رو اسم باغ تاکید کرد حتی 

پریشب خیلی جدی حرف میزد. دیشب که گفتم بیا در مورد حرف بزنیم گفت ولش کن بابا حالا مهم نیست و تا اون موقع و من حالا یه چیزی گفتم و اینا 

به نظرتون چه منظوری داشت از این پیشنهاد؟

دلش می خواد اونجوری عروسی بگیره ولی نمی خواد بهت خیلی فشار هم بیاره

خیلی سخته چی شد به همچین تفاوتی رضایت دادین 

منو شوهرم مثل هم بودیم متوسط بودیم  ولی خانواده هامون خیلی متفاوتن بارم خیلی اذیت شدم من

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نظر و خواسته اش رو گفته

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلش می خواد اونجوری عروسی بگیره ولی نمی خواد بهت خیلی فشار هم بیاره خیلی سخته چی شد به همچین تفاوتی ...

چون هم من هم نامزدم جفتمون منعطف بودیم مثلا اون مراسم عزاداری دوست نداره ولی من میرم اصراری هم به اومدن نامزدم نداره. تنها نقطع اشتراکمون تو مسائل مذهبی احکام غسل و روزه و نماز و ایناست 

نظر و خواسته اش رو گفته

ولی اینکه اپلش انقدر جدی گفت اما بعد از نظر و خواسته اش انقدر راحت گذشت گفت حالا یه چیزی گفتم و تا اون موقع اصلا بببینیم چی میشه 

حس میکنم حرفش جدی نبود، انکار میخواست ببینه من واکنشم چیه 

ولی اینکه اپلش انقدر جدی گفت اما بعد از نظر و خواسته اش انقدر راحت گذشت گفت حالا یه چیزی گفتم و تا ا ...

به نظرم حرفش جدی بوده و اونطوری‌ دوس داره

اما برخورد و عکس العمل شما جوری بوده که پشیمون شده از گفتنش

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

ولی اینکه اپلش انقدر جدی گفت اما بعد از نظر و خواسته اش انقدر راحت گذشت گفت حالا یه چیزی گفتم و تا ا ...

احتمالا نخواسته تحمیل کنه

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...