من 6 ماهه ازدواج کردم الان سه ماه باردارم دیشب با شوهرم بحثم شد زد تو صورتم منم چون خونه مادرم یه شهر دیگست زنگ زدم مادرش با مادرش اومدم خونمون تا امروز وسایلمو جمع کنم پاشم برم شهر خودمون بنظرتون باید چکار کنم اگه جلوش نمونم دیگه عادت میکنه میزنه البته اون زد منم زدم تو صورتش ولی کثافت حق نداره رو من دست بلند کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو از همونایی که پشت گوشی زبونت صدمتره وگرنه کف پای ننه شوهرتم میبوسی
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
چه زن حقیری هستی خاک تو سرت با این طرز فکرت شما انقد بدبختین که با حقارت حاضرین زندگی کنین ولی طلاق ...
توهم یه زن بیشعور بی ادب و کثافتی که هر چیزی از دهنت میاد بیرون. تو میتونی هرجور عشقته زندگی کنی
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
خب شما ازدواج کردی زدن تو سرت دست طرفم ببوس ولی این حقارتو جار نزن
به شماربطی نداره شماحرص نخور
فقط اینو میدونم خانمی که خونشو ترک کرد رفت خونه پدرش قهر دیگه اون احترام قبلی رو نتونست بین شوهرش و ...
اتفاقا سر اینجور مسائل جدی اگر جدی برخورد نشه باعث میشه طرف دفعه بعد راحت تر اینکارو کنه وقتی ببینه به خاطر یک سیلی زنش اتقدر جدی برخورد کرد و خانوادش هم پشتش هستن دیگه همچین کاری نمیکنه
اکثر این زنایی که اینجاپشت گوشی اینجور زبون درازن همش الکیه وگرنه واقعیت بخاطر حفظ زندگیش کف پای ننه شوهرم میبوسه
چقدر عجیبه من نمیتونم اصلا درک کنم اکثرا تو این تاپیک گفتن یه سیلیه دیگه واسه یه سیلی مگه ادم قهر میکنه واقعا عجیب سیلی کم چیزیه؟اگر واسه یه سیلی محکم برخورد نشه دفعات بعد مطمئنن کار به زیر مشت و لگد رفتن میکشه
توهم یه زن بیشعور بی ادب و کثافتی که هر چیزی از دهنت میاد بیرون. تو میتونی هرجور عشقته زندگی کنی
با حقیرایی مثل شما که ابرویه زن هارو با این کاراتون میبرین بهتر از این نباید حرف زد با کسایی که لیاقت دارن خوب حرف میزنم نه شماها معلومه از اونایی که شوهر و مادر شوهرو خواهر شوهر هزار بارم بزنن به سرت صدات در نمیاد از بس تو سری خوری 🤣یکم واسه خودتون حداقل ارزش قائل باشین