2777
2789
عنوان

دوستان میشه پربازدیدش کنید گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 11472 بازدید | 974 پست

فالله خیرحافظا وهو ارحم الراحمین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم صلوات فرستادم براش تو الان خودت اعصابت خورده انتظار ندارم صلوات واسم بفرستی که گلم فقط گفتم ...

خیلی محبت کردی عزیز دلم.. نه گلم از صبح دارم صلوات میفرستم 

شما و همه خواهران سایت خیلی محبت کردین ..

انشالله همتون عاقبت بخیر بشید

تن خودتون و عزیزانتون در صحت و سلامت کامل باشه انشالله

دیت همتونو میبوسم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

فالله خیرحافظا وهو ارحم الراحمینفالله خیرحافظا وهو ارحم الراحمینفالله خیرحافظا وهو ارحم الراحمینفالل ...

عزیز دلم خیلی لطف کردی مهربون

تشکر از لطفتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

خیلی محبت کردی عزیز دلم.. نه گلم از صبح دارم صلوات میفرستم شما و همه خواهران سایت خیلی محبت کردین .. ...

عزیز دلمی وظیفمه انشاالله همیشه سلامت باشی اگه کمکی از دست ما برمیومد حتما اطلاع بده تا حد توان انشاالله کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدیم 🥰🥰🥰🥰

به محض اینکه از icu ترخیص بشه و به هوش بیاد بهتون اطلاع میدم خواهرای گلم

۱۰۰ تا صلوات فرستادم

انشاالله که خدا دلمونو شاد کنه زودتر حالشون خوب بشه🙏🏻

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

اللهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  طوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT