2777
2789
عنوان

مردم عزیزم هموطنای مهربونم

419 بازدید | 26 پست

چرا فکر میکنین اگه کسی گفت ایران قدرت مقابله با اسرائیلو داره و قدرتمنده ، یعنی از جنگ خوشش میاد ؟ یا از شهادت هموطنامون لذت میبره ؟ 

نه 

تفاوت اینجور افراد اینه که ، تو این‌ شرایط بجای تزریق نا امیدی 

، با اطمینان به قدرت کشورشون ، شروع میکنن به دلگرمی دادن و امیدواری 

من خودم از کسایی بودم که تو خلوتم واسه به شهادت رسیدن هموطنامون گریه میکردم ، اما سریع خودمو جمع و جور میکردم و تو اجتماع و مجازی از قدرت کشور و نیروی نظامیمون میگفتم 

سعی می‌کردم امیدواری بدم

ببینین بخوایم حقیقی و منطقی نگاه کنیم، جنگ شهید میده هیچکدوممونم خوشحال نمیشیم ازین وضعیت ، ولی ترس و لرز فقط همه چیزو بدتر میکنه

مهمتر اون خود تحقیری و مطمئن نبود به کشور و نیروهامون 

باید دیدمونو منطقی کنیم نه احساسی 

شهید دادیم درسته ، ولی آیا این یعنی اسرائیل قدرتمندتره ؟ 

با به کلیت نگاه کرد 

اونا چه چیزایی از کشورو زدن ؟

ما چه چیزایی از اونارو زدیم ؟

ما تو اون ۱۲ روز از موشکایی واسه زدن پایگاه و شهرکای مهمون استفاده کردیم که تاریخ مصرفش گذشته بود 

همین موشک بالستیک که انقدر سر و صدا کرد مال سال ۸۷ بوده 

و ایران هنوز گوشه ای از قدرت اصلی موشکی و نظامیشو رو نکرده 

بابا خود نتانیاهو تو مصاحبه ای ازش پرسیدن در حال حاضر از چی میترسی ؟ و ۳ بار تکرار کرد ایران ایران ایران

چون در حال تبدیل شدن به یه کشور ابر قدرته 

و این کلیپو من ۴ ، ۵ سال پیش دیدم 

خلاصه کلامم اینکه 

هنوز که اتفاقی نیوفتاده 

ولی اگه هم دوباره جنگ شد 

اولا با به شهادت رسیدن بعضی هموطنامون که میدونم ناراحت کنندست و خودم حتی الان که مینویسم قلبم انگار میخواد پاره پاره بشه ، اما با شهادتشون امیدمونو از دست ندیم 

دوم اینکه ، اتحاد و همدلی مونو حفظ کنیم ❤️‍🫂

سوم اینکه ، به قدرت کشور مطمئن باشین 

دیدم تو تاپیکی که قفل شد ، اسی میگفت ما از این جنگ سودی نبردیم 

آخه عزیزدلم ، تجارت و معامله که نیست 

جنگه 

هردو طرف خسارت میبینن 

ولی این مهمه که تهش کی ضربات محکم تری خورد ؟

دنیا از قدرت و توان کدوم کشور حیرت زده بودن ؟ :)

و آخر اون جنگ ۱۲ روزه ، ضعف کدوم طرف مشخصصص بود ؟  

عاشق خوابم 🦥💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا به این ابر قدرت ترسناک بگین دو روز برق و ابمون رو قطع نکنه، با اسرا ئیل هر کاری خواست بکنه مرسی ...

این ب عهده دولت و انتخاب خود مردمه ب نیروهای مسلح ربطی نداره

با این حال سپاه و ارتش تا جای تونستن خیلی جاها کمک حال مردم بودن تو زیرساخت ا 

حالا به این ابر قدرت ترسناک بگین دو روز برق و ابمون رو قطع نکنه، با اسرا ئیل هر کاری خواست بکنه مرسی ...

آب و برقو دولتی قطع میکنه که تو اون ۱۲ روز جنگم قدرت از خودش نشون نداد

بحث نیروی نظامی کشور با بعضی مسئولا فرق میکنه و جداست 😊

مام خسته ایم عزیزم از قطعیا 

عاشق خوابم 🦥💜

آب و برقو دولتی قطع میکنه که تو اون ۱۲ روز جنگم قدرت از خودش نشون ندادبحث نیروی نظامی کشور با بعضی م ...

پس دولت ما از نیروهای نظظامی مون جداست ؟!!!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

باشه!!!!

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

خود کرده را تدبیر نیست اونایی که به آقای پزشکیان رای دادن بگین برن بهشون بگن 

قدرت ایران نیروی نظامی وموشکی ومردمشه نه دولت دست نشانده 

پس دولت ما از نیروهای نظظامی مون جداست ؟!!!

تو اين مملكت همه چي جدا جداست

هركي يه سازي ميزنه و ي نطقي ميكنه

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

تو اين مملكت همه چي جدا جداستهركي يه سازي ميزنه و ي نطقي ميكنه

همین دیگه 

هر‌کی تقصیر و گردن اون یکی میندازه 

ینی ما مسئول دلسوز و آینده نگر نداریم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
آب و برقو دولتی قطع میکنه که تو اون ۱۲ روز جنگم قدرت از خودش نشون ندادبحث نیروی نظامی کشور با بعضی م ...

نیرو انتظامی ها چه فرقی دارن؟

ندیدی داخل مرز ها چند نفرشون شهید شدن؟

Be strong , but remain beautiful

و مهم تر ک ما اغاز گر نبودیم اوناشروع کننده بودن ب هدف نرسیدن دنبال ب دست اوردن منافع شون بودن نتونس ...

بله ما تو جنگ ها اغاز گر نيستيم (به صورت عملي)

وگرنه انقدر سخنراني ميكنيم و دشمنو تحريك ميكنيم ك حمله ميكنه