2777
2789
عنوان

این اهنگ واسه رقص تانگو چطوره

102 بازدید | 14 پست

خودم از این اهنگ خوشم میاد اگه پیشنهادی دارید بدید 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه مهم اینه خودت دوستش داشته باشی

خیلی قشنگه نشد لینکشو بزارم نمیدونم میشه باهاش رقصید یا ن

اسی اون ک میگه ای همه نیاز من کعبه ی من نماز من

خواستم لینک بزارم گوش کنید بعد نظر بدید سایت اجازه نداد 

اهنگ تتلو هر وقت که بودی یه تیکش واس تانگوعه خیلیم ترند شده نظرت راجب اون پیه؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

اهنگ تتلو هر وقت که بودی یه تیکش واس تانگوعه خیلیم ترند شده نظرت راجب اون پیه؟

از اهنگای تتلو خوشم نمیاد ولی امروز رفتیم کارت سفارش بدیم یه تیکه از اهنگش خیلی قشنگ بود گفتیم زد رو کارت 

از اهنگای تتلو خوشم نمیاد ولی امروز رفتیم کارت سفارش بدیم یه تیکه از اهنگش خیلی قشنگ بود گفتیم زد رو ...

نه محضر لازمه نه حلقه خب تویی تویی محرم تویی همدم تویی همراز؟؟ارههعع اون خیلی قشنگه متنش 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

خواستم لینک بزارم گوش کنید بعد نظر بدید سایت اجازه نداد

اینو قبلا شنیدم

ی جوریه

خوانندش انگار صداش گرفته 

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

نه محضر لازمه نه حلقه خب تویی تویی محرم تویی همدم تویی همراز؟؟ارههعع اون خیلی قشنگه متنش

اره همونو

اینو قبلا شنیدمی جوریهخوانندش انگار صداش گرفته

یه دونه ام برا شادمهر

خانه خراب تو شدم به سوی من روانه شو