2777
2789
عنوان

خانما کمک تب خفیف پسرم

1462 بازدید | 8 پست

پسرم از مریروز عصر تب خفیف کرد فردا صبحش خودش خوب شد ولی خیلی بیقراریو گریه داشت

بردمش دکتر گفت گوش راستش کمی التهاب داره 

و قطره دگزا داد و ازمایش خون

لثه بالاش میخاد دندون در بیاره و کمی سفید شده 

دکتر گفت از دندون نیس

بچه های شما ام موقع دندون تب میکردن؟؟

نمیحام ببرمش ازمایش خون چون نمیتونن رگشو پیدا کنن

15 ماهشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم همیشه وقت دندون تب میکنه...

یهشب که تا صب تو بغلمون بود..بردیم بیمارستان میخواست بستریش کنه میگفت از دندون نیست...

بعضی از دکترا درست تشخیص نمیدن...

احتمالا داره سرما میخوره...

گوشش عفونت داره ؟ تب بخاطر عفونت هم میشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

حتما ببر. گوش شوخی نیست باید درمان بشه افت شنوایی  میاره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

منم بچم سر دندونای نیش و آسیا خیلی اذیت شد.حالت سرماخوردگی شدید داشت.بردم دکتر و کلی دعوا هم خورد ولی دندونش دراومد خوب شد.

تب خفیف با حدود 15 تا دونه سیاهدانه و یا خاکشیر پایین میاد.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟

دختر منم موقع دندون دراوردن یه هفته تب خفیف داشت مخصوصا شبا،بدنش سرد بود فقط پیشونیش گرم بوذ،بهش قطره استامینوفن میدادم

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷