2777
2789
منم پارسال رفتم ۸۱ ام

ازاد یا دولتی؟

من هیچی نشدم نمیخونم اصلا میخاما نمیشه..افسردگی پام کزده

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

ازاد یا دولتی؟من هیچی نشدم نمیخونم اصلا میخاما نمیشه..افسردگی پام کزده

پیام نور 

با پول خودم 

من ۴ سال افسردگی داشتم اخر دیدم بهتره برم دولتی که نزدم چون همه چیه زبان و بلدم میرفتم همش چیزای تکراری بود

و از سر کار هم میموندم

یکسال مدرسه درس میدادم ۶ ماه هم فروشگاه کار میکردم ک از کار خانواده ی گرامی انداختنم 

💕🌸☘️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددراز بود😜🤪😝😛

داره سکته میکنه بدبخت😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

🤣🤣🤣🤣🤣🤧🤧🤧🤧

هییییی😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم