بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم. عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به بعد پنجم!!! اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....
عزیزم خیریه های پیوند گل نرگس. خیریه طهورا.خیریه اشتغال زایی آتنا.انجمن ملی زنان کارآفرین.خیریه مهر وماه خیریه نورا(محبان حضرت زهرا) سرچ کن تهران آدرس تلفن میاره قشنگ با بخش مددکاری شون تماس بگیر اگه درست جواب ندادن با مدیریت صحبت کن .اینترنت ضعیفه نمیشه بفرستم همه را شماره تماس ها را .خودت سرچ کن میاره .من تهران نیستم وگرنه کمکت میکردم گلم.بازم میگم اگه احساس خطر میکنی لااقل دهن به دهن اونا نذار تحریک شون نکن سکوت کن تا شرایط بهتر شه من بازم چیزی دستم اومد خبر میدم فقط به فرار فکر نکن یه کم برو سمت خدا یه کم داروی گیاهی شادی بخش وآرام بخش عین گلاب شربت زعفرون گل گاو زبون خرما اینا بخور استرس را کم میکنه مفرحه ذکر بسم الله الرحمن الرحیم هزار بار بگو باعث محبت بین خانواده میشه صلوات شمار بردار برو یه گوشه دو رکعت نماز بخون یا زبونی با خدا حرف بزن بگو خدایا کمکم کن خدایا نجاتم بده بتونی ۱۵ هزار بسم الله الرحمن الرحیم معجزه میکنه بجا بحث کردن با خانواده ات ذکرو بگو ذکر میگی خدا رحمت خودش را تو دل خانواده ات قرار میده مهرت میافته تو دلشون ولی تصمیم اشتباه نگیر فرار نکنی دخترم صبور باشی سایت همسان گزینی تبیان مال دولت هست سایت احیاگران سنت نبوی هم همین طو مال نهاد رهبری هست خانم مقدم راوی معروف ازدواج تهران هست بزن گوگل تلفنش میاد خیلی معروفه تلویزیون هم دعوتش کردن موردای عالی داره چندتا دوستام از طریق ایشون ازدواج کردن اینا همه رایگانه برو براازدواج این سایتها