2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنید تصمیم بزرگ

110 بازدید | 9 پست

من بخاطر عصبی بودن شوهرم میخام دست بچمو بگیرم و از شهرم برم پیدامم نکنن  اونقدی بد میزنه من سگ جونم دندونم شکست چشمم تاره درد فکم درد میکنه نگید پژشک قانونی شکایت چون نمیتونم راه دادسرا کاغذ بازی شلوغی با بچه فقط بی خبر بزارم برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم مهریه و نفقه رو اجرا بذار چه داره چه نداره! 

برو شکایت دیه این کتک ها رو هم بگیر بازم تکرار میکنم چه داره چه نداره! شما که باید بیای بیرون از اون زندگی شکی نیست درین! ولی این مرد بفهمه حق نداره با یک زن که بهش پناه برده اینطوری رفتار کنه. بیا تهران کلی پرستار ۲۴ساعته میخوان جای خواب هم میدن . پرستار بچه هم میتونی بشی که بچت هم باشه کنارت خوبه براش. اگر میگی پنیک میشی درمان داره اوکی ش کن. پسرت هم بزرگه اگر پنیک شدی بهش بگو چیکارا برات بکنه حالت خوب شه. مدیریت کنه اوضاع رو.. 

هرچی کاربرا این چند سال بهت راهکار نشون دادن باز تو برگشتی سر خونه ی اولت. یه مدت برو خونه پدرت ولی صبح برو کار شب برگرد یه ۲کیلو گوشت ببری خونه شون یه کیسه برنج بخری اونام نظرشون عوض میشه.. تو این مدت درمان پنیکت رو هم شروع کن اوکی شدی بیا تهران . 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

حرفات درسته من ولی خونه پدرم برنمیگردم حتی اگ گدای خیابون شم

بخاطر گل پسرت میگم عزیزم 

به هرحال هرچی باشه نوه شونه

اگر تنها بودی اره میگفتم برو هرجا 

ولی پسرت رو نمیتونی ببری

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

هرجایی که بچه رو نمیتونی ببریبلید مطمئن باشه

این درسته یبار ازخونه ب قهر زدم بیرون شب بود   یکم ک با بچم راه رفتم دیدم دوتا اقا تو ماشین مواد میزنن سگته کردم بچمم دستش تو دستم  خدارحمم کرد