2777
2789

از عطاری های معتبر داروی سودا بر بگیرید و مصرف کنید و توی نت سرچ کنید ببینید پرهیز غذایی افراد سوداوی چیه رعایت کنید اغلب سرطان های بدن به خاطر بالا بودن سودای بدن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکترمنم سودا و صفرای بدنم زیاد شده الان دارم درمان میکنم

چه دکتری ؟شما از کجا فهمیدی سودای بدنت زیاده ؟ اصلا حقیقت داره اینجور چیزا

خواهشا راهنمایی کنید!

از عطاری های معتبر داروی سودا بر بگیرید و مصرف کنید و توی نت سرچ کنید ببینید پرهیز غذایی افراد سوداو ...

چند سال فکر های منفی منو از پل درآورده یکی اینو گفت بهم نمیدونم حقیقت داره نداره

چه دکتری ؟شما از کجا فهمیدی سودای بدنت زیاده ؟ اصلا حقیقت داره اینجور چیزاخواهشا راهنمایی کنید!

من غم داشتم همش بعد کابوس میدیدم شبا و خیلی چیزای دیگه 

ازم سوال پرسید

بعد گفت شما دوتا از ام الامراض‌هارو داری یکیش یبوست یکیش خلط پشت حلق تا اینا خوب نشه بقیه موارد هم خوب نمیشن

من پیش دکتر طب ایرانی رفتم دکتر رضایی پور

چند سال فکر های منفی منو از پل درآورده یکی اینو گفت بهم نمیدونم حقیقت داره نداره

بله یکی از عوارض سودای زیاد فکر و خیال و  کابوس وحشت ناک و .... لکه های سیاه پوستی و لاغری اندام ها ست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چیکار باید کرد؟

طبع سوداوی یعنی سرد و خشک مغز سرد میشه و دچار وسواس و توهم و فراموشی و کابوس و افکار منفی میشه و روده ها خوب کار نمیکنن 

اولین قدم رژیم غذایی و پاکسازی بدن یعنی خوردن غذاهایی با طبع گرم و پرهیز از غذاهای کنسروی و شور و مانده و سردیجات و فست و فود و مصرف میوه هایی مثل سیب شیرین و انجیر و به و .... و از عطاری شربت سودا بر همراه عرق بهار نارنج تهیه کنید و هرروز موقع غروب بخورید و همینطور از مصرف عطر و ادکلن های شیمیایی پرهیز کنید و به جاش از عصاره و عطر های کاملا طبیعی مثل گل نرگس و بهار نارنج و روح افزا استفاده کنید چون مغز رو گرم میکنه و سودا رو دفع میکنه و باعث ارامشتون میشه