2777
2789
فکرکنم واسه اینه که بعضی پسرا بی ادب تشریف دارن و فحش ناموسی به همدیگه میدن برای همین میگن دایی که ا ...

منم همین فکرو کردم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه صبر کن نه قغیه اونجوری ناموسیه

نه اونجوریی فحش

نه اونجوری شیرین 

با اینکه به موقه و لحن ربط کمی داره 

اما داستان هایی پشت حرفاست که نمی شه گفت 

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

نه نه صبر کن نه قغیه اونجوری ناموسیه نه اونجوریی فحش نه اونجوری شیرین با اینکه به موقه و لحن ربط کم ...

خب روشنمون کن ببینم 

لطفا 

چون میخوام بدونم چی پشتشه

مثلا  چی

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

نه نه صبر کن نه قغیه اونجوری ناموسیه نه اونجوریی فحش نه اونجوری شیرین با اینکه به موقه و لحن ربط کم ...

میگی یا بریم ددی سایت تاپیک بزنیم 🤣

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بابا بگو دیه مگ خفتت کردن  نگی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

خب روشنمون کن ببینم لطفا چون میخوام بدونم چی پشتشهمثلا چی

بعضی چیزا هست که نمی شه گفت اما

اگه دو تاشون رفیق صمیمین یه شوخی مانند دارک بگیرید 

اما اگه نه دوستن احتمال یکی شروع کرده به یه نوع حرف سمی که توش اینا پره 

یا دعواست قغیه بد می شه 

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

بابا بگو دیه مگ خفتت کردن نگی

تو میتونی حرفای خصوصی دخترارو بگی نه تازه بگیم پسرا نمی فهمن

بعضی چیزا هست که نمی شه گفت امااگه دو تاشون رفیق صمیمین یه شوخی مانند دارک بگیرید اما اگه نه دوستن ا ...

کلمه اش حس خوبی بهم منتقل نکرد راستش

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

کلمه اش حس خوبی بهم منتقل نکرد راستش

چه کلمه ایی میون پسرا استفاده می شه که حس خوبی بده  (بجز سلام)

چه کلمه ایی میون پسرا استفاده می شه که حس خوبی بده (بجز سلام)

چرا هرچی فکر کردم هیچی به ذهنم نخورد🤣 باید مغز شما پسرا رو با اسید شست 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺