2777
2789
عنوان

کی سال دیگ عروسیشه بیاید حرف بزنیم

202 بازدید | 33 پست

از من هنوز قطعی نیست چون جهیزیه نگرفتم ولی هرجوری شده تا سال دیگ شده قرض کنمم میخوام عروسی کنیم خسته شدم از عقد

شما چند وقته عقد کردید

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا میگن دوران شیرین نامزدی کجاش شیرینه آخه

واای دقیقا تمام تصوراتم نابود شد

همش ک دخالت

همش اعصاب خوردی

شوهر بیچارمم همش سرکار ک بتونه زندگی جمع کنه ن سفری ن بیرونی اصلا کلافه شدم

خرجمم ک بابام دیگ گردن نمیگیره

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

ی ساله عقدم

ولب عقد خیلی خوبه بهترین دورانه بنظرم البته من مجردم بقیه میگن و خودمم در آینده دوس دارم حداقلش ۱سال ونیم عقد بمونم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
ی ساله عقدم

ایشالله شماهم عروسی میکنید راحت میشید😍

شاید من .انشاا.....همه چی براتون مهیا بشه .یکسالو خورده ای

اخی عزیزم ایشالله هممون عروسهای چهارصد و پنجیم ایم😍😍

سخت نبود برات دوران عقد؟

ولب عقد خیلی خوبه بهترین دورانه بنظرم البته من مجردم بقیه میگن و خودمم در آینده دوس دارم حداقلش ۱سال ...

من قبل عقدمون به شوهرم میگفتم باید ۲ سال عقد باشیم اون میگفت نه ۴ سال عقد بمونیم

الان هرروز میگیم کاش زودتر عروسی کنیم💔🤣

🤣🤔☹️آدم خرجش روهم گردن نمیگیرن بعد شیرینش کدوم قسمته البته بازم خداروشکر راضییم بریم خونه خودمون د ...

وای بدترین مشکل

بابام بهم پول نمیده پولی ک شوهرم میده حس میکنم با منته اصلا نمیتونم ازش بگیرم کلا از همه چیزم زدم

دلم میخواد باشگاه برم لیزر برم خوب بپوشم خوب بخورم بگردم

هیچی نمیشه

ولب عقد خیلی خوبه بهترین دورانه بنظرم البته من مجردم بقیه میگن و خودمم در آینده دوس دارم حداقلش ۱سال ...

بعله اینک دوتایی راحته  آدم مسافرت میره بیرون میره خرید میره ب فکر دغدغه و نمیدونم خرج خوراک خونه چیشد و نمیدونم بچه و اینا 

درسته سخته ی زره ولی خوب بازم جنبه های مثبت بیشتر داره🥰