khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 عنوان کی سال دیگ عروسیشه بیاید حرف بزنیم 202 بازدید | 33 پست از من هنوز قطعی نیست چون جهیزیه نگرفتم ولی هرجوری شده تا سال دیگ شده قرض کنمم میخوام عروسی کنیم خسته شدم از عقدشما چند وقته عقد کردید كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.» 1404/06/05 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمانداری_زاده_آتش عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 882 شاید من .انشاا.....همه چی براتون مهیا بشه .یکسالو خورده ای
hhharamesh عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 109 نمیدونم چرا میگن دوران شیرین نامزدی کجاش شیرینه آخه 🤣🤔☹️آدم خرجش روهم گردن نمیگیرن بعد شیرینش کدوم قسمته البته بازم خداروشکر راضییم بریم خونه خودمون درس میشه
khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 نمیدونم چرا میگن دوران شیرین نامزدی کجاش شیرینه آخه واای دقیقا تمام تصوراتم نابود شدهمش ک دخالتهمش اعصاب خوردیشوهر بیچارمم همش سرکار ک بتونه زندگی جمع کنه ن سفری ن بیرونی اصلا کلافه شدمخرجمم ک بابام دیگ گردن نمیگیره كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
ملکه_مهربان عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5936 ی ساله عقدم ولب عقد خیلی خوبه بهترین دورانه بنظرم البته من مجردم بقیه میگن و خودمم در آینده دوس دارم حداقلش ۱سال ونیم عقد بمونم همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡
khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 چند وقتع عقدی؟ ۷ ماه ولی ۵ سالم قبلش دوست بودیم كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 ی ساله عقدم ایشالله شماهم عروسی میکنید راحت میشید😍 كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 شاید من .انشاا.....همه چی براتون مهیا بشه .یکسالو خورده ای اخی عزیزم ایشالله هممون عروسهای چهارصد و پنجیم ایم😍😍سخت نبود برات دوران عقد؟ كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
دلآرام749 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 2223 ۷ ماه ولی ۵ سالم قبلش دوست بودیم انشاالله بزودی زود برین سر خونع زندگی خودتون و عشق کنید💚 🙂
khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 ولب عقد خیلی خوبه بهترین دورانه بنظرم البته من مجردم بقیه میگن و خودمم در آینده دوس دارم حداقلش ۱سال ... من قبل عقدمون به شوهرم میگفتم باید ۲ سال عقد باشیم اون میگفت نه ۴ سال عقد بمونیمالان هرروز میگیم کاش زودتر عروسی کنیم💔🤣 كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
khanumii85 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 510 🤣🤔☹️آدم خرجش روهم گردن نمیگیرن بعد شیرینش کدوم قسمته البته بازم خداروشکر راضییم بریم خونه خودمون د ... وای بدترین مشکلبابام بهم پول نمیده پولی ک شوهرم میده حس میکنم با منته اصلا نمیتونم ازش بگیرم کلا از همه چیزم زدمدلم میخواد باشگاه برم لیزر برم خوب بپوشم خوب بخورم بگردمهیچی نمیشه كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون. «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه ای لیمو🍋.»
hhharamesh عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 109 ولب عقد خیلی خوبه بهترین دورانه بنظرم البته من مجردم بقیه میگن و خودمم در آینده دوس دارم حداقلش ۱سال ... بعله اینک دوتایی راحته آدم مسافرت میره بیرون میره خرید میره ب فکر دغدغه و نمیدونم خرج خوراک خونه چیشد و نمیدونم بچه و اینا درسته سخته ی زره ولی خوب بازم جنبه های مثبت بیشتر داره🥰