2777
2789
عنوان

فاز اونایی که فرهنگیان قبول میشن انصراف میدن رو نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه چی میشه؟

خب خیلیا ترازشون نزدیک اونایی هستن که قبول شدن اما مثلا یکی قبول میشه انصراف میده خب این کسی که انصراف میده میتونین نره از اول مصاحبه تا اونی که ترازش نزدیک تراز ایشون بوده قبول بشه و بره 

پدر و مادرِ معلم دوست دلیلش اینه میگن حالا کنکورشو ثبت نام کن . قبول شدی هم نرو حالا کنکورشو بده قبو ...

اینم هست اما بازم دلیل منطقی برای من نیست منم خانوادم همین بودن اما میبینم قبول شدم میرم دیگه قبل مصاحبه با شرایطش کنار اومدم 

خب خیلیا ترازشون نزدیک اونایی هستن که قبول شدن اما مثلا یکی قبول میشه انصراف میده خب این کسی که انصر ...

موافقم با حرفتون

انتخاب رشته کردنی هم اینجوری میشه؟

یعنی باعث میشه یه نفر دیگه نتونه بره؟

خب شما قبول شی نری زحمات کسی که ترازش به شما نزدیک بوده به خاطر شما قبول نشده رو حیف می‌کنی

چندبرابر ظرفیت دعوت میشن برای مصاحبه

و کسی که انصراف بده، نفر بعدی بجاش میاد 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
موافقم با حرفتونانتخاب رشته کردنی هم اینجوری میشه؟یعنی باعث میشه یه نفر دیگه نتونه بره؟

اره کسی که انتخاب رشته بکنه نره مصاحبه خب جای یکی که ترازش نزدیک بوده به خاطر ایشون دعوت به مصاحبه نشده رو میگیره