2777
2789

ت این یکماه ک چشمم میخورد ب عکسش دلم پر میشد از غصه ک امشب دیگه دلم نتونست تحمل کنه از سرشب تیکه گریه کردم حالم اصلا خوب نیست تا الان ک بیدارم 

پسرم یکسال نیم داشت ت تصادف از کنارم رفت خودم ۲۱سالمه دیگه طاقت ندارم حالروزم داغون خداییم وجود نداره صدامو بشنوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله اکبر از داغ فرزند

کاش کاری از دستم برمیاومد برات انجام میدادم

از راه دور چیکار کنم چ سوره برات بخونم برات دلت اروم میشه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزمممممم

خیلی سخته واقعا 

جملات نمیتونن ناراحتی منو بیان کنن

حتی نمیتونن درست تو رو دلداری بدن

فقط میتونم بگم ان‌شاالله آروم بشی

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

وای چقدر ناراحت شدم. خداصبرت بده؟چندوقته فوت کرده؟

اون جاش بهشته غصه نخور... 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیززممم 🫂امشب زنداییم چی میکشه پسر شاخ و شمشادش پر کشیده..😭

وای خدااا 

چندسالش بود ؟چرافوت کرد؟وای خدا به فریاد دل مادرش برسه وای چی میکشه من خودمم مادرم وای خدا هیچ پدرومادری رو بابچه ش امتحان نکنه😭 

خدا رحمتش کنه روحش شاد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اسی یکم بهترشدی .اقدام کن بذار خدا بهت دوباره بچه بده .اینطوری نابود میشی. بذار خدا بهت یه فرشته ی دیگه ای بده