2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن بدبختی ها و مشکلات چه سودی دارهاز خوشی هاتون بگید

از این زاویه ببین که من اولین پست رو که دیدم بدبختی خودم دیگه از یادم رفت و به چشمم نیومد ...

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

۷ سال مامانم‌مریض بود من بچه بودم بابام اکثرا سر شغلش خونه نبود فکر کن هروز میرفتیم خونه ی مامان بزرگم خاله هام‌اونا رفتارشون با من و داداشم بد بود چون مامانم تو حال خودش نبود بابامم که نبود فقط مامان بزرگم و یکی از خاله هام و خانوادش با ما خوب بودن تو اون تایم داداشم که بچه بود هیچی‌نمیفهمید ولی من همه رو یادمه الان مامانم خوب شده مامانم یادش نیست انتظار داره من عادی باشم

کلا روزای افتضاحی بود از مامانم یواشکی فیلم میگرفنم که چیزیش نشه  هر ثانیم تو استرس بود هفته ای ۸ بار با بابامم دعوا میکردن و...

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

فقط امسال و میگم

تصادف کردم بینیم شکست پام شکست بینیم خیلی بد شد عمل کردم اما اصلا مثل قبل نشد و دوسش ندارم من عاشقه بینیم بودم قبلا  کلا از اون تصادف به بعد نه تونستم پشت فرمون بشینم نه ظاهرمو دوست داشتم

کسی که خیلی خیلی دوسش داشتم و قرار بود ازدواج کنم و دم نامزدی از دست دادم داغون شدم هنوزم عاشقشم و میگم کاس برگرده 

از دانشگاه انصراف دادم 

رشته ای ک میخواستمو نتونستم بیارم

و در کل شکست خورده‌و‌غمگینم به تهش رسیدم 

با همه هم قطع رابطه کردم دوست اشنا

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خدا بیامرزه 🥲حالم یجوری شد💔😭

تقریبا بقیه مشکلات زندگی در برابر همچین غمی ب چشم نمیان

ممنونم♥️

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

کاش میگفتی خاطرات خوب زندگی ...که لااقل لبخند گوشه لبمون بیاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...