2777
2789

آفرین یکی به من بگه اینایی که توی کنکور درصدای بالای هشتاد نود میزنن دقیقا چیکار میکنن ؟ چطوری به این درصدا میرسن ؟ چطور ممکنه به این درصدا رسید ؟ رمز و رازش چیه؟ راهش چیه؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خواهش میکنم هر چی هر چی میدونه بگه 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش و کوشش و جدیت و تسلط بر محتوای درس و نکات تست

این که صد درصد لازمه راهه، ولی یه جزییاتی هم هست که رعایتش میکنن اونا رو میخوام بدونم 

یه ادمایی استعداد تو خونشون هست 

من یه دوست داشتم داداشش و باباش شریف رشته های خوب خونده بودن و همون سال اول هم قبول شده بودن

یه استعداد عجیبی تو درک مفاهیم داشتن یا توضیح دادن تو تایم کم 

هوش زیادی دارن و اکثرا دو رقمی و تک رقمینمن فقط یکی از درسام ۷۳ زدم پااره شدم

هوش زیاد؟ خب اینم مهمه ولی یه اقداماتی هم میکنن 

خودت چیکارا میکردی برای این درصد؟ 

هوش زیاد؟ خب اینم مهمه ولی یه اقداماتی هم میکنن خودت چیکارا میکردی برای این درصد؟

همکلاسیم رتبش دو رقمی زیر ۲۰ شد

و واقعا نخبه بود

من سعی کردم مث آدم درس بخونم

الانم رتبه ها بیاد انتظار زیر ۵۰۰ دارم تا ببینیم چی پیش میاد🥲

یه ادمایی استعداد تو خونشون هست من یه دوست داشتم داداشش و باباش شریف رشته های خوب خونده بودن و همون ...

من اینجوری ام یاد گیریم خیلی خوبه دفعه اول درس رو یاد میگیرم ولی برای درصدای خیلی بالا باید بتونی تستای خاصی رو هم جواب بدی ، یه سری تستها خیلی وقت گیر و عجیبن اونا برام چالشن یعنی به این مرحله که مرسم کم میارم

همکلاسیم رتبش دو رقمی زیر ۲۰ شدو واقعا نخبه بودمن سعی کردم مث آدم درس بخونمالانم رتبه ها بیاد انتظار ...

وای چقد رویایی زیر ۲۰ !!!!🥺🥰 ماشالله بهتون 

تو هم رتبه خوبی آوردی زیر پونصد هم خیلی عالیییهه به نظرت برای دانشگاه تهران یا بهشتی میشه با رتبه سه رقمی رفت؟

من اینجوری ام یاد گیریم خیلی خوبه دفعه اول درس رو یاد میگیرم ولی برای درصدای خیلی بالا باید بتونی تس ...

من تو تست زدن خیلی روشای خاص خودمو داشتم اون زمانا

مثلا یه معلم گسسته داشتم میخواست درس بده با تست مثال میزد گزینه هارو که مینوشت من جوابو میگفتم 

بعد چند بار معلمه فکر کرد من دارم مسخره بازی درمیارم از خودم میگم بعد بهم گفت بیاد پای تخته دلیلت و راه حل تستیت رو بگو و بعد میدید روش من از اونم کوتاه تر هست 

من انسانی ام دو درس رو ۱۰۰ زدم هیچی تست زیاد و تسلط روی متن کتاب همین

خیلی عالیه ، بعضی تستا که برات چالشی بودن رو چیکار میکردی تا به تسلط برسی ؟ مثلا حاضر بودی نیم ساعت وقت بزاری تا یه تست رو بفهمی؟