2777
2789
عنوان

خانواده همسرتون تو عروسی شما لباس محلی بپوشن ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 3610 بازدید | 191 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت ما تو عروسی لباس محلی (لری) میپوشن البته خوب پولدارهاش که نمی پوشن ببشتر تو روستا ها و شهر کوچیک ...

نه مردا چوپانی نمیپوشن کت شلوارع خانماشون میپوشن

چون مثلا خودشو تهرانی و باکلاس میدونه بقیه جاهای ایران رو دهاتی از این تازه به دوران رسیده هاست حتما ...

من کُردم و سالهاست تهرانیم

هنوزم وقتی عروسی بریم محلی میپوشیم 

خیلی بد گفت استارتر ابرومون میره 

یعنی چی اخه 

پس لباسای تهرانیا هم ابروی ماهارو میبره

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

من کُردم و سالهاست تهرانیمهنوزم وقتی عروسی بریم محلی میپوشیم خیلی بد گفت استارتر ابرومون میره یعنی چ ...

وای منم عاشق لباس محلی قوممونم یکی بپوشه خیلی ذوق میکنم

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

خیلی قشنگ تره لباس محلی واقعا

نشونه اصالته یه قومه 

باعث افتخاره به نظر منم

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

وای منم عاشق لباس محلی قوممونم یکی بپوشه خیلی ذوق میکنم

دقیقاا

سمت ما تو عروسی لباس محلی (لری) میپوشن البته خوب پولدارهاش که نمی پوشن ببشتر تو روستا ها و شهر کوچیک ...

اگه شما تا مقطع چهارم دبستان تحصیل کرده باشید قطعا در مورد اداب و رسوم فرهنگ های مختلف اطلاعات مختصری کسب کردید و میدونید فرق لباس چوپانی و لباس مجلسی محلی چیه

البته اگه تحصیلاتتون تا قبل چهارم دبستانه حق با شماست