2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی هاتون در چه حالن💖

| مشاهده متن کامل بحث + 16799 بازدید | 870 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خداروشکرمن نگران خاله برفی هم هستم امروز هر چی ریپلای کردم جواب نداد مشغول دعوا بود 🥲🥲🥲

عهه کجا و چراااا؟!با کی بود دعواش...  اتفاقا تاپیکشم رفتم تا رفتم قفلش کرد بنده خدا..نگرانش شدم..چند بار هم تگش کردم  جوابمو نداد...الهی کارش  رو به راه بشه عزیزمه💖💖 @برفیسابق‍  جونم بیابگو در چه حالی عزیز خواهری😘😘

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

جانممممم

😐دیشب صدات کردم نیومدی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

موفق باشی دختررر به سلامت

ممنونم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

خیلی ممنونم💖💖💖راستی منم یه چیزی بگم در مورد امضاتون؟این سایت اسمش تبادل نظر هست به نظر من اینکه ک ...

عزیزم کسی اهمیتی به اون امضا نمیده و هرکسی دلش میخواد 

باهام بحث می کنه

دلیل اینکه من اون‌امضا رو نوشتم این بود که تو این سایت یه عده دنبال دعوا و فحش دادن هستن، منم حوصله بحث بی ادبانه رو ندارم.

بیشتر دوست دارم محترمانه باشه.

بعدشم دیدگاه هرکسی متفاوته، اینم دیدگاه منه💕

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

عزیزم کسی اهمیتی به اون امضا نمیده و هرکسی دلش میخواد باهام بحث می کنهدلیل اینکه من اون‌امضا رو نوشت ...

عههه اسمت با اسم من یکیههه

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

😐دیشب صدات کردم نیومدی

خواب بودم 

ولی از ساعت ۴ تا الان بیدار بودم🗿

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عزیزم نی نی سایت برای سن شما مناسب نیس ک متولد ۸۹اخه چ سوالی داره اینجا با سنت پیش برو لذت ببر

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

آخر سر بهش گفتم خیلی خری 

گفت درباره چه موضوعی میتونم کمک کنم؟

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه