2777
2789
عنوان

بکی از آرزوهام رنگ موی فانتزیه

80 بازدید | 12 پست

بابام اجازه نمیده فقط هم رنگ نیست حتی مانتو کوتاه تا باسن یا حتی پایین تر هم نمیذاره باید تا زانو باشه😭

من چه گناهی کردم آخه حتی واسه مدرسه که میرم شکاکه

وقتی ازدواج کردم هم نمیتونم رنگ فانتزی بذارم اون موقع حتما بهم میگن سنگین باش فلان باش😢

18سالم شد هنوز نمیذارن واسه موهام تصمیم بگیرم

منم تو مجردی مشکلات تورو داشتم

الان ازدواج کردم هر رنگی بخوام میزنم

رنگ فانتزی رو دوبار زدم یه بار صورتی بنفش ی بارم سبز ابی

کی گفته بهت میگن سبک؟؟

اصلا از این فکرا نکن

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو مجردی مشکلات تورو داشتمالان ازدواج کردم هر رنگی بخوام میزنمرنگ فانتزی رو دوبار زدم یه بار صور ...

نمیدونم والا یکی بهم گفت شوهرم نمیذاره رنگ فانتزی کنم میگه بهش خانومانه باشه نه مثل نوجوونا

اگه میخوای یه کاری رو انجام بدی سعی کن منطقی بری جلو

بگی من دارم لطف میکنم بهتون میگم و اجازه میگیرم وگرنه من هجده سالمه برم انجام بدن دستتون به هیچ جایی بند نیست یا از در مهربونی وارد بشی اول

من بابام مشکلی نداشت با رنگ موهام مامانم خودشو چس میکرد منم بالاخره کار خودمو کردم

بعدم اون حوصله ای که ادم تو هجده سالگی داره و ذوق داره واسه این رنگا دیگه 25 سال به بعد نداری چه برسه چهل سالگی به بالا

ازدواج کن بزار 

منم مجردیام اجازه نداشتم ،ازدواج کردم انجام دادم😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

قرمز رو شنیدم بدون دکلره هم میشه

بر من دکلره کرد 

لامصب نارنجی شدددد تف 

اصن افتضاح بود 

دو بار رفتم حمام پاک شد زرد شد موهام سوخت 

ولی خب خداروشکر یه تیکه از موهام دکلره کرده بودم

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

۲۵ک سن زیادی نیس اول جوانی

اول جوونی هست 

ولی اینجا هم بارها دیدم ادم سنش میره بالاتر دیگه یه کارایی براش جذابیت نداره

مثلا یه دفعه یه کاربری تو 27 سالگی میگفت چقدر هجده سالگی تباه بودم موهامو فلان رنگ میکردم یا کارای دیگه 

مثلا من خودم زیر 25 سال مانتوی کوتاه میپوشیدم الان گردنمو بزنی نمیتونم کوتاه بپوشم ادم هی هر دیقه اخلاقش عوض میشه سنگین رنگین میشه و کارا براش جذابیت نداره 

مثلا اون شور و شوقی که یه ادم هجده ساله داره میره دانشگاه یه ادم چهل ساله نداره خیلی همچین خشک و رسمی میاد دانشگاه