خسته شدممممم بارها بهشون پیام دادم اخطار دادم وقتی راه میرن انگار ی گله گوسفند ول کردن خدایا من به کی بگم حیاط جا مرغ نیست اینجا شهره اینجااااااا روستا نیست هرچیزی جای داره راه پله با بدبختی شستم پر از پی پی مرغه 😭😭😭😭 الان از مهمونی اومدن تو حیاط داد میزنه پسرشو از حیاط صدا میزنه اونا طبقه دومن. صبحا ساعت شیش صدای اهنگ ماشینش زیاد میکنه خداااا شفت شدم دیگه
من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا خوبه غريبن ميتوني يه چيزي بگي من كه با جاريم همسايم چي بگم😓😩😩😩فك كن٤تا بچه داره شرررر صداي خوده جاريم كه كه دايم تو خونه ماست و همشم در حال فحش و نفرين😕كفشاشونو نگم از هر نفر ٣جفت تازه جوراباشونم در ميارن ميزارم تو راه پله ها😵😵هر چي اشغالم داره ميريه تو راه پله فك كن اشغالاي پياز شو ميريزه 😰پشت بومم كه يه فيل كم داره تا بشه باغ وحش سگ و زنبور و مرغ و خوروس😭😭😭😷😷😷