2777
2789
عنوان

همسایه فوق العاده بیشعور و نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 63 پست

[QUOTE=55915394]یدفه در خونه رو باز بزار مرغو خروسا برن[/QUبخدا اگه ترس از خدا نبود تا الان مرگ موش داده بودم ولی ابنا حیونن بالاخره 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
منم درک نمی کنم اینایی که تو شهر مرغ و خروس نگه می دارنو! واقعا هر چیزی جایی داره.  یکی از خون ...

اوج نفهمیشونه زن وشوهر مدام همدیگرو میزنن 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه غريبن ميتوني يه چيزي بگي من كه با جاريم همسايم چي بگم😓😩😩😩فك كن٤تا بچه داره شرررر صداي خوده جاريم كه كه دايم تو خونه ماست و همشم در حال فحش و نفرين😕كفشاشونو نگم از هر نفر ٣جفت تازه جوراباشونم در ميارن ميزارم تو راه پله ها😵😵هر چي اشغالم داره ميريه تو راه پله فك كن اشغالاي پياز شو ميريزه 😰پشت بومم كه يه فيل كم داره تا بشه باغ وحش سگ و زنبور و مرغ و خوروس😭😭😭😷😷😷

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

خواهشمندیم از همسایگان عزیز

موقع بدرقه کردن مهمان های خود ادامه صحبت و خنده هایشان در خانه تکمیل انجام دهند و در راه پله با صدای بلند هرهر کر کر راه نینداخته 

موقع خروج فقط کفش بپوشید و بروید

فقط برید آخه ۱۰ دقیقه به ۳ نصف شبه بخدا خوابیم آخه

وای اینجام همینه همسایه پشتی و جلویی خروس دارن دم ب دیقه قوقولی قوقو‌دیوانه شدم انگار نه انگار محیط ...

بوووو میدن تازه هوا خنکه صبر کن گرم ترشه خفه میشم میمیرم میدووووونم

خدا همه این همسایه های این مدلی رو از رو زمین برداره ببره ته زمین 

با آنکه دلش                                                    بسته به دلهای دگر بود !                                        دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود !!!
خواهشمندیم از همسایگان عزیز موقع بدرقه کردن مهمان های خود ادامه صحبت و خنده هایشان در خانه تکمیل ان ...

واقعا اینا پا نکوبن تو راهرو شاهکاره

اومدم بهت بگم اما دلم نیومد گناه دارن

گناه چی دارن؟ بخدا من خستم از خونم زده شدم

خدایا یکی هم ما داریم واحد کناری 

تازه اومدن 

بخدا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن نيان خب 

تازه 12 شب به بعد يادشون میفته حرف بزنن بلند باند 

سر و صدا 

من که تذکر ندادم هنوز ادامه بدن مجبورم کاری بکنم 

امیدوارم مستاجر باشن زود برن😳

هیچ
حالا خوبه غريبن ميتوني يه چيزي بگي من كه با جاريم همسايم چي بگم😓😩😩😩فك كن٤تا بچه داره شرررر صداي ...

😭😭😭😨😨😨😨😨😭😭😭😭😭😭

خدایا یکی هم ما داریم واحد کناری  تازه اومدن  بخدا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن نيان خب&nb ...

ما دو سه بار گفتیم ناراحت شدن

😭😭😭😨😨😨😨😨😭😭😭😭😭😭

راستي الان دقيقا ٢سالم هست راه پله هارو دست نزدن نه پول شار.  ژ ميدن فقط اون و بچه هاش كثيف ميكنن ما بايد تميز كنيم 😭😭😭

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦