2777
2789

خیلی خوبه 

بعد او جنرال و گری بهترینه

ما می‌خواستیم ایوولی بگیریم به توصیه یه نادون فوجی کول خریدیم خیلی پشیمونیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه بعد او جنرال و گری بهترینهما می‌خواستیم ایوولی بگیریم به توصیه یه نادون فوجی کول خریدیم خی ...

من میخوام بخرم ولی از هر جا پرسیدم یه قیمت میگه اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه یکی میگه این مارک یکی اون مارک قیمتم که دلبخواه

من میخوام بخرم ولی از هر جا پرسیدم یه قیمت میگه اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه یکی میگه این مارک یکی اون ...

در حد دو سه تومن اختلاف دارند 

از جای مطمئن بخر 

ولی تو دو سه سال اخیر قیمتش مناسبه تر بوده نسبت به بقیه مارک‌ها برای همین خیلی ها خریدن 

ما که تو خوزستان اکثرا یا ایوولی یا فوجی کول میخرن 

کلا وسیله برقی شانسیه کولر ما سر یک سال مجبور شدیم گازگیری کنیم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
😅😅اخه عزیزمم.از چن تا عاقل بپرسیدی

آخه طرف خیلی خودش زرنگ و عاقل می‌دونه 

سه سال پیش ۳۰هزار فوجی کول خرید ۲۲تومن هنوز ازش استفاده نکرده الان نزدیک هفتاد تومن سود کرده