2777
2789
عنوان

ترشی توی بارداری بچه رو سیاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 57 پست
نمیدونم والا تو گوگل و دکترای اینستا دیدم میگن منم ترسیدم

ترشی و لواشک اصلا نخور مخصوصا لواشک ک یک برشش اندازه یک لیوان نوشابه قند داره و مضرر بعد میشه دیابت پنهان

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم شیر و ماست و کلا  لبنیات و مغز بادوم و اینا بچه رو سفید میکنه بازم نمیدونم شاید الکیه ترشی کمتر بخوری بهتره نوشابه هم ممکنه قند بگیری اگه زیاد یخوری

الان ۱۰ هفتم اگ رعایت کنم خوشکل میشه؟یا دیگ تاثیرشو گذاشته؟

ارهههه تاثیرر داره از ماه اول تا ماه هفتم ساختار تشکیل اندام های جنین هست بعد از ۷و۸و۹جنین کامل شده و فقط وزن میگیره صبحانه تخم مرغ بهترین صبحانه س.تپل میشه و ساختار استخون بندیش درشت میشه پرتقال قد بلند میشه.خاکشیر تصفیه کننده خون هست شما بخوری خون سالم و تمیز و پاک ب جنین میرسه.ادویه جات ترشی جات شوری جات چون طبع گرم و خشکی دارن بچه سبزه میشه ولی بخور در حد کم ولی اگه هوش بچت مهمه و رنگ پوستش نه بخور که هوووشش قوی میکنه.ماست و دوغ بخور با پونه که سردی جات نباشه برای جنین سست و بی رمق بشه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دوتا دارم

خدا حفظشون کنه جانم.تغذیه خیلی روی جنین مهمه روح و روانشون تشکیل میده اعصاب و نخاع و هوششون تشکیل میده خیلی باید مادر حواسش بده چیز مفید بخوره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ژنتیک ۵۰درصد تغذیه ۵۰درصد برابر باهم هستن

عزیزم من خالم سر بچش اینقدر میوه و آجیل دوغ کلا چیزای مخلی و طبیعی خورد بازم بجش ب باباش رفت

ولی اون یکی خالم همش چیزای مضر میخورد بچش مثل ماه

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘