2777
2789
عنوان

چرا نامزدم اینکارو کرده دلیلش چیه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 54 پست
باز دمشون گرم هشتاد گرم اوردنبرا من تو این یسال چهار گرم اوردنخوبکردی ندادیفکنم برادرشوهرت مثل مادرش ...

منم دعا میکنم سر پسرش بیاد 

توی جدایی اینور اونور میخواستن با خودش حرف بزنن بی دردسر بیاد  نزاشت تلفنش رو جواب بده همه گفتن عجب برادری 

هنوز درخواست طلاق نداره بودم که همه جا میگفت ببینید باباشو چیکار کنم چجوری پولشو بزنم نزارم تو این شهر زندگی کنه😐😐😐

همه جا هم گفت بی حجاب بود همون موقع ها بود یه ارایشگاه معروف شهرمون که پیش بازه عکس زن اینو بدون روسری و آرایش شده استوری کرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل طلاق تون چیه؟؟؟

دخالتای خانوادش و بیش از حد مامانی بودن خودش

دست بزن پیدا کرده بود بعد عقد اونم تحت تاثیر حرفای ننش

خراب بودن خانوادش بعد عقد یسری مسائل ناموسی متوجه شدم

بی غیرت بودن بیش از حد

چشم چرونی و خیانتو هرچی بگم بازم هست

بیشتر اخریش سر کتک زدنش وسط خیابون و فوشای خانوادش بمن بود اینم بی عرضه نشسته بود نگاه میکرد دیگ نمیتونستم تحمل کنم

منم دعا میکنم سر پسرش بیاد توی جدایی اینور اونور میخواستن با خودش حرف بزنن بی دردسر بیاد نزاشت تلفن ...

میدونی عزیزم بی عرضگی از خودشونم هست

مال تو برادرش نذاشت جواب بده مال من مادرش مانع شد

ولی من میگم خودشون اگر عرضه داشتن واقعا عاشق بودن ادم عاشق اونم پسر میتونه به هر دری بزنه اصلا ترک کنه خانوادشو

یا بگه اجازه نمیدم درمورد خانومم و خانوادش اینجوری حرف بزنید

ولی خودشونم بی غیرت و بی عرضع بودن

یکی نیست بگه برو زن خودتو جمع کن

مال منم خواهر خودش رسما خراب بود ولی بمن میگفت خراب با اینکه حجاب دارم

اینجور ادما همون بهتر ک اول راه برن ادمو پیر میکنن

پزشکی قانونیم رفتی برای معاینه

الان فراموشش کردی کاملا🥲من هم نفرت دارم هم گاها میرم تو فکر🥲

همون لحظه باور کن فراموشش کردم 

پدرم کلی باهاش کنار اومد اصلا بهش سخت نگرفت گفت هر جور خودت صلاح میدونی و جیبت اجازه میده خرج کن 

یه هفته بعد از عقد بهم زنگ زد که رو دست بابات مونده بودی والا با این شرایط شوهرت نمی‌داد 

یعنی نابود شدم وقتی ک شنیدم 

همون لحظه باور کن فراموشش کردم پدرم کلی باهاش کنار اومد اصلا بهش سخت نگرفت گفت هر جور خودت صلاح میدو ...

وایییی میدونی من فهمیدم هرچی بیشتر شرط بزاری بیشتر انتظاراتتو ببری بالا ارج و قربت بالاتره

ماهم دقیقا همینطور بهش سخت نگرفتیم حتی منم خیییلی مراعات جیبشو میکردم اخر مامانش گفت شما التماس کردید بگیریمتون

میبینی ادم چقد میسوزه از اینکه فقط خواسته خوبی کنه ولی اون بیشعورا چجوری برداشت کردن

عیب نداره تجربه شد بی دلیل برا کسی دل نسوزونیم اتفاقا من بعد این جریان اولویت اولم پوله میخام هرکی اومد بگم همه چیز میخوام

بسه درک کردن🥲

میدونی عزیزم بی عرضگی از خودشونم هستمال تو برادرش نذاشت جواب بده مال من مادرش مانع شدولی من میگم خود ...

اره بابا خودش عرضه نداشت 

حالمو بهم میزد یا با مردم دعوا میکرد یا بلد نبود اصلا حرف بزنه 

خداروشکر راحت شدم داداشش و خالش پ مامانش و بقیه هم سبب خیر شدن قبل عروسی تموم شه 

اذه رفتم