2777
2789
عنوان

چرا پسرا انقدر بی‌‌لیاقت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک آخرم گفتمم

خوندم بنظرم پسره داره سرت بازی روانی در میاره بیشتریا اینکار و میکنن تا تو درگیر بشی اعتماد بنفست کم بشه بعد شروع کنن تو اشتباه کردی که گفتی رسیدی اون باید پیام میداد و اینو میپرسید حالا هم بزار هر موقع پیام داد اصلا تا یکی دو روز جواب نده این یه احتماله چون پسرایی که بفهمن دختره سرتره اینکار و میکنن 

ممکنم هست خوشش نیومده باشه یا خودشو کمتر از تو دیده خیلیا اینجوری حسه خوبی نمیگیرن 

ولی بیشتر همونه که گفتم درگیر بازیش نشو

خوندم بنظرم پسره داره سرت بازی روانی در میاره بیشتریا اینکار و میکنن تا تو درگیر بشی اعتماد بنفست کم ...

گفتم شاید پیش خودش فکر کنه که من ازش خوشم نیومده بخاطره همون ازش پرسیدم رفتی خونه؟.. دیگ چیزی نمیگم پیامم بده تمومش میکنم بچه ک نیس همچین بازیایو در میاره

گفتم شاید پیش خودش فکر کنه که من ازش خوشم نیومده بخاطره همون ازش پرسیدم رفتی خونه؟.. دیگ چیزی نمیگم ...

بچه نیست ولی تورو درگیر کرد با این کار آدم حس ناکافی بودن بهش دست میده جوابشو ندیم که بهترین کاره ولی همیشه قرار اول باید بزاری پسره پیگیر بشه