2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیااااد 

یه پسره بود تو تلگرام اشنا شدیم هر سری میومد گل و سه تایی دو تایی میاورد سری چهارم بهش گفتم توروخدا نگیر نمیتونم ببرم خونه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من یه ۶ ماهه ازدواج کردم 

شوهرم میگیره ماهی یه بار برام‌ و برای مناسبتا‌

ولی فک کنم چون تازه ازدواج کردیم بره اونه🦦😂

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱

من عشقم هرررررسری واسم گل میگیره دیگه اون ذوق اولمو ندارم اوایل عقده ای بودم الان چشمو دل سیر شدم😂

ولی با اینکه واسم عادیه دلم میخواد وقتی ام ازدواج کردیم هر هفته واسم گل بگیره🥲

بعدشم الان گل میگیره به جای اینکه خوشحال بشم ناراحتم میشم چون نمیتونم ببرم خونه گل رو تیکه تیکه میکنم تا تو کیفم جا بشه🥲

:)

چند بار گرفتم

نمیدونم دقیق

۲ ساله تو رابطم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!