2777
2789

خواهش میکنم بگید چجوری بهش بگم که راضی بشه خودش یه دفعه باردار شد شانس من کرونا بود قبلش که بفهمه حاملست دارو خورده بود متاسفانه سقط شد و خیلی بخاطرش گریه کردیم و مامانم بعدش کلا افسردگی گرفت و هی با خودش میگه اگه بود الان چندسالش بود و اینا منم خیلی میترسم که خودش بخواد بیاره و دوباره سقط شه دیگه حوصله درد و گرفتاری ندارم و ۴۴ سالشه دکتر گفته شاید بخوای بیاری خطرناک باشه و اینا چون رحم توی سن بالا نازک تر میشه و احتمال پارگی هست خواهشا به عنوان بزرگتر راهنماییم کنید چی بگم بهش که راضی بشه از پرورشگاه برام خواهر بیاره

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر رو مغزش راه برو تا راضی بشه 

خدا کنه بیارید 

خیلی خوبه 

من هم همیشه دوست داشتم مامان بابام برن از 

پرورشگاه بچه بیارن 

ولی نیاوردن 

همیشه دلم به حالشون میسوزه 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

خب شما نباید اصرار داشته باشی از پرورشگاه بچه بیاره اول اینکه شاید نخواد دوم خیلی گرفتاری داره

بهش گفتم گفت من حرفی ندارم

مشکل اینه که بابام باید راضی بشه

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن

فکر عالی ایه ولی خیلی دردسر داره بچه گرفتن از پرورشگاه باید خونه به نامش بزنید و ...اگه شرایطش رو دا ...

ما که وضع مالیمون خوبه و شرایطش و داریم مامان و بابام هم خیلی بچه دوست دارن

ما که وضع مالیمون خوبه و شرایطش و داریم مامان و بابام هم خیلی بچه دوست دارن

و خودم هم خیلی دوست دارم