2777
2789

خییییلی دوست دارم تنها چیزی ک تو این دنیا بهش علاقه دارم و استعداد دارم. دختر خواهر و دختر داداشم میرن خیلی حسودیم میشه بهشون خیلی خوشگل میکشن واقعا حسرت میخورم... 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

اصلا دیر نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کار دلت میخواد بکن اگه واقعا قلبت اینو میخواد نه اینکه بخوای به بقیه ثابت کنی

نه برای دل خودم. من ب هیچی تو این دنیا علاقه ندارم هیچ هنری هیچ کاری خخخخخخ. فقط نقاشی رو دوست دارم 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازه هست برید دیگه وقت تلف کردن چیه الان نرید کی برید هرگز هم دیر نیست من ...

نه این ی کلاس خصوصیه هفته ای ی روز ۳ ساعت در کل ماهی ۴۵۰ مفففففته. میگم با دخترم بریم میره کلاس سوم اونم ی هنری پیدا کنه

نه این ی کلاس خصوصیه هفته ای ی روز ۳ ساعت در کل ماهی ۴۵۰ مفففففته. میگم با دخترم بریم میره کلاس سوم ...

عالیه دیگه شمام برو بخدا خیلی خوبه حرف و حدیث هام بزار کنار اینقدر کارا رو سخت نکنید راحت باشید فک نکنید چون سنتون 32 هست دیگه نباید کاری کنید هنری یاد بگیرید

عالیه دیگه شمام برو بخدا خیلی خوبه حرف و حدیث هام بزار کنار اینقدر کارا رو سخت نکنید راحت باشید فک ن ...

ممنون عزیزم. ما هم بنایی کردیم خونه ساختیم دستمون الان خالیه ولی خب نمیتونم ازش بگذرم نمیدونم چیکار کنم کاش دستم تو جیب خودم بود چیکارا ک نمیکردم ههههیییی بی پولی استعداد هارم کور میکنه