2777
2789

امروز برای اولین بار همو دیدیم خیلی ازم خوشش اومد همش نگران بود که من بعد این قرار دیگ بهش پیام ندم... بهش گفتم اونجوری ک فکر میکنی نیست خیلی از نظر ظاهریم ازش سرترم ولی من خودم ملاکم ظاهر نیست... دیگ خدافظی کردیم و برگشتیم همون تو راه برگشت یدونه استیکر بچه برام فرستاد منم چندتا از این اموجیا فرستادم😐😐😐 سین زد ولی هیچی نگفت بعد بهش گفتم رفتی خونه؟؟ گفت آره خونه‌ام منم گفتم خوبه..سین زده ولی فعلا جواب نداده بنظرتون چرا؟

داشتم میگفتم تاپیکت ترکید دیگه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره بگوو

پسره دیوونس دیگه

حالا استیکری که فرستاد چی بود میشه بفرستی ببینم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

شاید سرش شلوغه شاید از تو خوشش نیومده شاید مشکلی براش پیش اومده شاید شارژ نداره شاید با دوستاشه هزار ...

ینی ممکنه خوشش نیومده باشه؟؟ آخه همش اون میترسید ک من خوشم ازش نیاد